2013-03-05, 23:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Witam.
Czytam na bieżąco, ale jak już chcę na coś odpisać, to dziecię mi nie pozwala, albo nagle muszę zająć się czymś innym. Poza tym korzystamy z pogody.
Cytat:
Napisane przez wanilllka82
|
Straszne!
Posadziłam dzisiaj córę w CabrioFix w samej bluzie i widzę, że jeszcze trochę sobie w nim pojeździ.
dla Igi,
dla Amelki za dreptanie, Leosia za stópki, N. i Gosi za raczkowanie i... wybaczcie, ale już nie pamiętam wszystkich sukcesów. U nas chyba był wczoraj, ale raczej przypadkowy.
Gratuluję Lu ząbka.
Bardzo mi się podoba zielony przyjaciel Zosi.
Nela - dzięki za przypomnienie o istnieniu maści nagietkowej. Jak byłam dzieckiem, to mama ją kupowała.
Sol - powodzenia na egzaminie.
---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------
Cytat:
Napisane przez aga 398
z nią ogólnie okej, nic do siebie nie mamy... faktycznie może ona psuje sytuacje... bo nie trawie jak teście mówią do mnie marta,
|
Chyba nie powinnaś rozmawiać z teściami, tylko z Martą. Może ona słyszała, że matki często marzą o chwili odpoczynku od dziecka i chce dobrze, albo pokochała Waszą córeczkę. Może zajmując się nią próbuje stać się członkiem rodziny? Powiedz jej, że nie życzysz sobie narzucania czegokolwiek i wszekie plany związane z Wasym dzieckiem ma ustalać z Tobą, a nie za pośrednictwem teściów. Mąż niech porozmawia o tym samym ze swoim bratem. Czy on w swoim związku ma cokolwiek (poza "oczywiście masz rację, kochanie") do powiedzenia? Z teściami oczywiście też może pogadać, ale głównie o tym, jak masz na imię.
I już Ci współczuję relacji z teściami, jak ona stanie się ich synową i urodzi cudowne dziecko.
|
|
|