Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-06, 14:32   #265
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Siema

Alem pospała do 11.10 takie słońce za oknem, aż mnie obudziło no ale spałam jak zabita

Hej

No to gratki, że wszystko z leci! U mnie jest to największa motywacja lecące gacie z tyłka- bezcenne trzymam żeby było te 57 skoro tyle chcesz

Mniam, mniam pierożki z truskawkami latem powiało
Tak piszecie o tym słońcu a u mnie wyjątkowo deszcz...

Nooo cieszę się jak głupia a jeszcze zauważyłam, że bluzki mi odstają tego nigdy wcześniej nie widziałam super uczucie. Jak po bluzkach patrzeć to w boczkach z 6-7 cm zleciało bosko!

A jak Twoje spodnie?

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Hej Kochana
Faktycznie, jakiś pechowy dzień miałaś wszystko na nie ;/ z tą płytą to przes.rane i to jeszcze folię zerwałaś i było pusto? jak oni mogli coś takiego zrobić? eh, już nawet pal licho sześć tą kasę, ale to jest oszustwo! Szkoda, że nie macie tego paragonu
Co do tabletek to nie wiem... bo nie stosuję...;/ jestem pewna, że niedługo wszystko wróci do normy
U nas w Polsce też już baleriny nie ma żadnych botków
trzymaj się Skarbie mam nadzieję, że dzisiaj już humorek lepszy

Hm, przekonujecie mnie coraz bardziej

Hej co jest? pisz tu szybko
U nas w Dublinie też sezon na botki się skończył tylko baleriny i sandały

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora