Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-06, 14:45   #268
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
U mnie znów piękna pogoda, dziś w cienkiej kurteczce ze skóry chodziłam i było mi gorąco ślicznie jest
Byłam w końcu u fryzjera i 5 cm poszłoooo zadowolona jestem, bo teraz mam takie fajne i zdrowe włoski gładziutkie Byłam u dziewczyny mojego kuzyna, ona jest fryzjerką i za free mnie obcięła i na dodatek zaplotła warkocza dobieranego na grzywce
Dodaję Wam zdjęcia ( wyglądają jakby nie równe były, ale to chyba przez to, że z przodu mam warkocz ) później nadrobię idę obiad szykować, bo padnę zaraz

Brak mi słów po prostu cudo

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
nie,bo się porycze.Jeszcze emocje nie opadły,ale będzie dobrze

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Zooska, Monika, Ja to nie wiem, ale nie mam żadnych problemów po odstawieniu tabsów. Nie mam ochoty na słodycze, podjadanie, nie mam syfków, nic mnie nie boli. Okres dostałam jak w zegarku po 21 dniach ciekawe zjawisko

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora