2013-03-07, 09:00
|
|
Magda ;)
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Cytat:
Napisane przez asiabb1983
shizaxa jest decyzja !!!  jesli Perełka jest jeszcze to bierzemy ją  tylko daj mi znać co i jak  jak z tymi szczepieniami i wizytą i jak to spotkanie przeprowadzić 
|
super będziesz cudowną mamą dla pieska na pewno i będzie miała kochającą rodzinkę, fajnie,że są jeszcze tacy ludzie 
Cytat:
Napisane przez exclusivee
Lecę zmywać farbę, robiłam garnierem color naturals 112, z wodą 4-4,5% 
|
a miałaś robić alfą pokazuj fotosy 
Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx
Matko dziewczyny!!!!
Jakiego mam doła 
dzisiaj do pracy 
nawet nie wiem jak to wolne mi zleciało, no cos strasznego, na prawde.
Spac juz w nocy nie mogłam, tylko myslalam o pracy.
To nie jest tak,że nie lubie swojej pracy, wiadomo w☠☠☠☠ia mnie czasem ,ale ogolnie nie jest zle.
Mam czasem takie mysli,żeby to walnąć w cholere i wracac do siebie do miasta, bardzo tesknie za rodzina czasem, mimo,że to nie jest daleko, ale w miejscowosci w ktorej mieszkam to w ogole pracy nie ma 
|
ja też dzisiaj do pracy... Jak już myślałam,że wszystko zrobiło się w niej ok, to znowu jest niezbyt dobrze cały czas przekładają mi zmiany, wydzwaniają codziennie czy mogę przyjść, a mają mój plan i doskonale wiedzą,że nie mogę i wielkie pretensje do mnie o to. Jedna babka się zwolniła, druga już 2 tygodnie jest chora, no sory,ale czy to jest moja wina a pretensje do mnie,bo ja nie mogę przyjść doskonale Cię rozumiem kochana, nie jest łatwo
Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA
Czas edycji: 2013-03-07 o 09:03
|
|
|