Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 23:05   #2008
Maciejka__
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII

Cytat:
Napisane przez katja_22 Pokaż wiadomość
Maciejka__ za nocnik i żeby ząbki szybko wyszły
Ząbek częściowo wyszedł (wieczorem powoliła mi sprawdzić), ale pierwsza jedynka wychodziła kilka dni, więc ciąg dalszy marudzenia nawet mnie nie dziwił. Na szczęście w przerwach się bawiła, a niedawno (niestety po Pedicetamolu) wypiła mleczko i zasnęła.

A co do zawartości nocniczka, to odpowiem wszystkim... później trzeba ją było podnieść lub postawić, a przewijaka w zasięgu ręki nie miałam, także musiałam dziecię przytrzymać.
Cieszę się, że posadzona co prawda interesuje się wszystkim wokół, ale jak jej się chce, to siusia, a nie ucieka, jak kilka, albo kilkanaście dni temu dni temu. Oczywiście do pieluszki też robi.
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
tego sie boje, ze tez bede zdychac ze zmeczenia a w poniedzialek powrot do pracy :/
Początek na pewno będzie ciężki, ale Ami będzie z tż, więc przynajmniej o nią nie musisz się martwić.
Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
A ja dziś dałam pierwszy raz małej coś przeciwbólowego... Ostatniej nocy budziła się mnóstwo razy (nie wiem ile, około 20 ) A przecież nic jej nie jest, tzn. jest zdrowa, na pewno... Zobaczymy jak będzie dziś.
Sporo tych pobudek. Oby spała do rana.
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
no właśnie on teraz jak jest pod dziąsłem to jest przezroczysty. Ale ta plamka wcześniej była mlecznobiała. Ja zwariuje z tym ząbkowaniem!
To myślę, że do końca tygodnia się przebije.

Trochę dzisiaj zmarzłam i teraz mam dreszcze! Jeszcze nie jestem chora, ale jutro pewnie zostaniemy w domu, albo przed wyjściem założę jedną warstwę więcej.

Życzę zdrowia wszystkim chorym.

Edytowane przez Maciejka__
Czas edycji: 2013-03-07 o 23:07
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora