2013-03-08, 07:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Hello 
Karolka ja już od dłuższego czasu tu jestem Tylko póki co nadrabiam zaległości 
---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------
Hello 
Wczoraj wieczorem poczytałam co u Was, ale nie mogłam pisać. Lapka wzięłam sobie do sypialni, a że małż już spał to miałam zakaz napierdzielania po klawiaturze 
Cytat:
Napisane przez nel_a
aaa jeszcze Wam się nie "chwaliłam" że mi się @ spóźnia  
|
Przyjdzie 
Cytat:
Napisane przez depoison
Dokładnie, tylko postanowiłam, że ze zdobytej kasy będę kupować wyłącznie książeczki  Ubranka i tak kupuję zawsze spontanicznie, jak mi coś w oko wpadnie
Złozyłam znów zamówienie u Arosa 
|
Co tym razem? Pewnie książeczki bardzo na wyrost 
Powinnaś mieć u tego sprzedawcy kartę stałego klienta plus rabacik za naganianie wizażowych klientów 
Cytat:
Napisane przez blueberry88
Citi Mini GT, choć mi wystarczyłby Citi Mini, ale tż uważa, że tamten będzie wygodniejszy dla Małej.
Szkoda, że nie mam doświadczenia - wiedziałabym, czy taki wydatek ma sens. Ja w wieku Tyni nie chciałam już jeździć w wózku - nosili mnie  Kupiłabym Maclarena, ale tż nie przekonany, no i jednak Jogger prowadzi się o wiele lepiej. Espiro Magic fajny, no i o wiele tańszy, ale nie do złożenia jedną ręką. Zresztą te tańsze parasolki też z wielkim trudem składa się jedną ręką - o rozkładaniu nie ma mowy.
Tylko akcesoria do Joggera są takie drogie! Za to składanie - cudo!
Czekam aż tż zmierzy bagażnik i zamawiamy.
U nas też jest taka strefa  Hm, chętne bym poszła, ale jak ja się w stroju pokażę 
|
Co do pogrubionego zgadzam się całkowicie. Młode mamy kupują wiele rzeczy i dopiero w praniu wychodzi co i jak się sprawdza. I nawet jeśli są to rzeczy z polecenia to u jednej mamy i dziecko mogło to być must have, a u drugiej być średnio potrzebne.
O tak, Jogger się super składa Ogladaliśmy, jeździliśmy nim w sklepie i jesteśmy zachwycenie tym wózkiem. Tym i wózkiem Peg Perego. Jednak póki co spacerówki nie kupujemy.
Dlaczego tak Ci zależy na składaniu wózka jedną ręką? Chociaż nie powiem taka możliwość w Joggerze to super sprawa 
Co do drugiego  To już mamy ustalone, że wyglądasz dobrze. Nie ma co się przejmować wyglądem. Jeśli będziesz bardzo się tym przejmować, może ominąć Cię wiele super, rzeczy. Na przykład wyjście z córcią na basen. Uwierz w siebie, jesteś piękną kobietą i nie powinnaś się przejmować  
KarolinaPW współczuję problemów Marcinkowych. Biedny synuś się wymęczy. Mam nadzieję, że maść ze sterydami załagodzi zmiany, tym bardziej, że zrobiły się dość poważne. A do tego jeszcze ząbkowanie...
Kolejny raz muszę przyznać, że Cię podziwiam. Masz wymagającego synusia, a mimo to dajesz sobie z tym radę i się nie załamujesz 
|
|