2013-03-08, 12:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
ania, kurcze, niefajnie z tymi oczkami, ale też i nie tragedia. Na takie rzeczy nie mamy wpływy, niestety...my też niedługo na wizytę idziemy, a ja jestem krótkowidz, więc niby moja też obciążona...
ana, a oglądałaś serię lasocki kids z ccc? może nie powalają, ale lekkie, skórzane, miękkie są. I do 100zł.
No i może w deichmanie będzie coś innego fajnego.
asiulek, śliczne portrety. Moja też głowonogi rysuje . Ponoć jest właśnie taki etap u dzieci że właśnie takie głowonogi tworzą
megi, no bezczelna to mało powiedziane. Olej ją ciepłym moczem-dla zasady.
popik, przykro, że tak chorobowo dalej u was. Tulam mocno 
A ja wam powiem, że jest mi przykro z powodu całej tej sytuacji z teściową w kontekście młodej, bo ciągle pyta kiedy pojedziemy, zadzwonimy do babci, mówi, że chce do babci, a babcia ma ją w d...
W urodziny zadzwoniła do tż (jak nas nie było), a potem do lenki już nie...
Już mi się nie chce wymyślać, jak się pyta czy jutro zadzwonimy wymówek, albo mówić że może...wczoraj jej powiedziałam, że nie zadzwonię, bo babcia się nie chce na razie z nami spotykać. Ale nie wiem czy dobrze zrobiłam...
No i jeszcze przedstawiam wam mojego gnieciucha. I od razu sobie przypomniałam jak nie lubię tortów robić -tego szpachlowania nie cierpię-zawsze krzywo, i to dziubdzianie boków, wygładzanie....mam nadzieję, że chociaż sie da zjeść
|