2013-03-08, 13:50
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
Napisane przez prince_polo
hej dziewczyny! Njalepszego na dzień kobitek!!!
Byłam dzis u neurologa i rzeczywiscie mam migreny. Dostałam leki mam brac je 3 miesiące .
Moje dziekco od wczoraj raczkuje a dzis juz tak szybko i ładnie jakby robiła to juz długo  kazdy kat jest jej! I w lozeczku juz siedziec nie chce 
|
Super
Oby Ci przeszły te migreny
Cytat:
Napisane przez bebe1987
Cześć,
na początku życzę wszystkim kobietkom wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! 
Kochane, dziś jest mnóstwo okazji do świętowania, mianowicie:
1. Dzień Kobiet
2. Gosia kończy dziś 7 miesięcy! 
3. Zaczynam dziś 18 tc, czyli wchodzimy w 5 miesiąc!
4. Moje imieniny (Beata).
Także stawiam dziś pyszności owocowe  .
Aaa, zapomniałam Wam napisać. Dowiedziałam się, że moja koleżanka jest w ciąży!!! Termin porodu ma na 15 października  .
|
Gratulacje i najlepsze życzenia, koleżance też gratuluję
Cytat:
Napisane przez Malwina_a
Karolina a używałaś maści cholesterolowej przy tych zmianach skórnych? Nam pediatra przepisał ją jakoś we wrześniu jak małą wysypało po mm i bardzo nam pomogła. Wielu lekarzy zapomina o tej maści. Ja stosowałam ją u małej przez ok tydzień i wszystkie zmiany zeszły. Ma też zdiagnozowaną atopową skórę. No i mi lekarz powiedział, że teraz marchewkę mogę spróbować po 10 miesiącu, a potem po 13 miesiącu bo jakoś tak układ pokarmowy dojrzewa i niby wcześniej nie ma sensu podawać.
A co do testów, to my dostaliśmy skierowanie od alergologa zaraz na pierwszej wizycie na cały panel pokarmowy i nic nie mówiła że to niemiarodajne. Ja w sumie tą sprawę olałam bo młoda jak pije pepti i nie je marchewki to nie ma problemów ze skórą już, a nie chcę jej kłuć niepotrzebnie. Mi alergia na mleko mineła po 1 rż, więc myślę że małej też minie.
|
Znam maść cholesterolową Zużyłam jej całe opakowanie (100ml) skończyła się we wtorek i nic nie dała niestety Teraz z zalecenia tej alergolog mam eucerin omega.
Super, ze u Was minęło
U nas nikt w rodzinie nie ma alergii na nic więc jestem w szoku że moje dziecko jest takie wrażliwe..
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

|
|
|