Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - skok przez ''kozła''
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-21, 00:31   #5
Sabbath
Wiedźma

Dot.: skok przez ''kozła''

Cytat:
Napisane przez nika672 Pokaż wiadomość

Nie chce,zebym interweniowała u nauczyciela bo to nie w Jej stylu ale uważam ,ze powinnam przynajmniej isc do wychowawczyni?
Moim zdaniem nie powinnaś interweniować, szczególnie, jeśli córka tego nie chce. Pozwól Jej samej sobie z tym poradzić. Problem jest trudny, ale nie poważny - jeśli rozumiesz, co mam na mysli. Jedna jedynka to pestka - nie wpływa na nic. Nie czyń tylko dziecku wyrzutów. Z resztą - wiem, że tego nie robisz.

Cytat:
Napisane przez nika672 Pokaż wiadomość
Gdzie ja mam Ją nauczyć skakać prze tego nieszczęsnego kozła.
Najlepszy pomysł, jaki mam, to tak zwane "baranki". Wiosna się zbliża, a znam Cię, więc wiem, że jestes młodą, sprawną kobietą - jazda więc z rodziną na łąkę albo na boisko i skaczcie przez siebie nawzajem metodą jak przez kozła. Baranek polega na tym, że za "kozła" robi schylona osoba towarzysząca - najpierw może być na ugiętych nogach, potem na prostych.
Skok przez kozła wymaga niewielkiej doprawdy sprawności fizycznej, bardziej chodzi o przełamanie się. Skaczcie wszyscy - to fajna zabawa.

Nie przejmuj się tylko tą sprawą, bo w ten sposób wpędzasz córcię w jeszcze większy stres.

Powodzenia.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując