2013-03-09, 16:50
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czym podjąć orkiestrę, fotografa i kamerzystę?
Cytat:
Napisane przez melleczka
Dla mnie oczywistą sprawą jest, że usługodawcy powinni mieć osobny stolik i menu takie jak wszyscy pozostali goście. Co z tego, że są w pracy? To też ludzie i też potrzebują się posilić.
|
No dla mnie też to jest oczywiste, ale gdy szukaliśmy sali i zagłębialiśmy się w szczegóły, to nasłuchaliśmy się od menadżerów sporo historii o tym, jak to zespół z Lublina albo Krakowa nie miał żadnego (!) posiłku mimo że mieli grać do rana! Gdy właścicielka sali sama postanowiła im wynieść sałatki itd, to młody zaczął się na nią drzeć, że to na jej koszt 
Ale co do fotografa, to masz rację, powinno się zagwarantować mu (im) stolik. Wahałam się, bo byłam na kilku weselach, na których na bank nie mieli jedzenia, ale nie jestem pewna, czy byli tam do oczepin i czy zaczęli pracę już od popołudnia...
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------
Cytat:
Napisane przez laska4
a tak na marginesie to przed weselem będzie się chciało komuś robić kanapki,i będzie na to czas?Ja pamiętam z wesela mojej siostry i wesela brata to przed weselem nic nie było do jedzenia ,jadło sie dopiero obiad na weselu.
|
Coś Ty, kanapeczki muszą być Znając mnie, moją mamę i babcię, to wszystkie będziemy na nogach od świtu, szukając czegoś w co można ręce włożyć
|
|
|