2013-03-10, 08:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Dzien dobry 
podciagam rano zaluzje do gory, a tam bialo... snieg, weszedzie snieg 
oby to juz ostatnie podrygi zimy 
Cytat:
Napisane przez Leonikowa
niestety mały karmiony jest bebilonem bo u mnie baaardzo kiepsko z pokarmem tzn. pojawił się w 4 dobie na następny dzień pokarmu w ogóle nie było, wczoraj udało mi się wydusić 40 ml dzisiaj znów nic
|
czasami tak sie dzieje, nie win siebie 
a moze sprobowac w poradni laktacyjnej? moze cos jeszcze podpowiedza?
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21
dalej jestem w domu. miałam już skurcze co 3-4 minuty, potem co 5-6, w łazience byłam już 4 razy i dzwoniłam do gina ale odebrała jego żona i kazała zadzwonić później bo on jeszcze śpi
no i po tym telefonie skurcz dopiero po 12 minutach i teraz mam takie nieregularne- co 5,8,12, 6 minut... no i weź tu bądź mądry. jechać czy nie jechać do szpitala? jak to jeszcze nie to to wolę w domu sobie postękać niż komuś nad uchem w szpitalu
|
ulalalaa.. tak sie zaczelo 
doczytalam, ze urodzilas 
GRATULACJE! 
Cytat:
Napisane przez Leonikowa
wiesz co położna to inaczej radzi na SR położna mówiła co innego ta przychodzi na wizytę i też inaczej gada niestety człowiek na początku jest zielony i sam nie wie co zrobi dobrze a co nie....
|
najgorsze jest, jak sie kazda ze stron upiera przy swoim zdaniu, nie dajac choc malej furtki do drugiej opinii.. moja polozna ma swoje zdanie, ale dopuszcza rowniez inne mozliwosci, zalezne od sytuacji - i takich ludzi lubie i szanuje
|
|
|