2013-03-10, 08:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
Malpka spoznione szczere zyczenia urodzinowe 
Cytat:
Napisane przez takinna
dziewczyny w poniedzialek trafilam do szpitala z cisnieniem 180/110, wyniki potwierdzily bialkomocz, a na usg wyszly zle przeplywy.
w srode przez cesarke przyszedl na swiat nasz najcudowniejszy synek Jasiu, wazy 1700, 43 cm,
lezy w inkubatorze ale ma sie dobrze, oddycha samodzielnie, ja dochodze do siebie po cieciu
|
ale sie porobilo z tym zatruciem ciazowym, to juz kolejny maluszek 
GRATULUJE i trzymam kciuki, byscie szybko mogli opuscic szpital 
Cytat:
Napisane przez megi-megi
Mój synek kończy dzisiaj 3 lata  Wielkolud a ja w kuchni szaleję, bo na godz. 15 goście.
Poza tym zaczęłam lekko plamić i zaczyna odchodzić czop podbarwiony lekko krwią. Jakby tak Kalina się uwinęła, to bym jedne urodziny musiała tylko wyprawiać  ale póki co skurcz brak, a ona cicha dzisiaj jak nigdy. Ale żywo reagująca na kuksańce mamusi.
|
NAJ NAJ dla Igorka 
moze sie cos ruszy na dniach 
Cytat:
Napisane przez bzinka
To ja się pochwalę, kupiłam sobie na dzień kobiet torebkę w Promodzie, brakowało mi dużej pojemnej jakby listonoszki na pasku żeby miec wolne ręce więc weszlam i kupiłam, a co 
|
super! czasami musimy tez cos dla siebie zrobic 
Cytat:
Napisane przez Sorceresss
Może dlatego nikt u Ciebie nie budził i nie ruszał maluszka bo ten szalał 
|
nikt sie nawet tym nie interesowal zawsze jestem sama w pokoju a pielegniarka przychodzi co jakis czas zobaczyc, czy papier sie nie zawija 
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
przed 13 panika dała znać na inny wątek, że rodzi i że boli, więc trzymamy kciuki żeby szybko poszło 
|

Cytat:
Napisane przez Mi6ka
No wiem, ja tez uwazam, ze to bzdura co do zarazkow - ale wiekszosc rzeczy wyglada po prostu kiepsko, a pieluchy tetrowe, flanelowe - koszmar 
|
ooo tak, pieluszki niestety trzeba wyprasowac, po praniu wygladaja jak psu wyjete z gardla
|
|
|