Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-10, 08:34   #2922
Moderna
Zakorzenienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz

Malpka spoznione szczere zyczenia urodzinowe

Cytat:
Napisane przez takinna Pokaż wiadomość
dziewczyny w poniedzialek trafilam do szpitala z cisnieniem 180/110, wyniki potwierdzily bialkomocz, a na usg wyszly zle przeplywy.

w srode przez cesarke przyszedl na swiat nasz najcudowniejszy synek Jasiu, wazy 1700, 43 cm,
lezy w inkubatorze ale ma sie dobrze, oddycha samodzielnie, ja dochodze do siebie po cieciu
ale sie porobilo z tym zatruciem ciazowym, to juz kolejny maluszek

GRATULUJE i trzymam kciuki, byscie szybko mogli opuscic szpital

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Mój synek kończy dzisiaj 3 lata Wielkolud a ja w kuchni szaleję, bo na godz. 15 goście.
Poza tym zaczęłam lekko plamić i zaczyna odchodzić czop podbarwiony lekko krwią. Jakby tak Kalina się uwinęła, to bym jedne urodziny musiała tylko wyprawiać ale póki co skurcz brak, a ona cicha dzisiaj jak nigdy. Ale żywo reagująca na kuksańce mamusi.
NAJ NAJ dla Igorka

moze sie cos ruszy na dniach
Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość

To ja się pochwalę, kupiłam sobie na dzień kobiet torebkę w Promodzie, brakowało mi dużej pojemnej jakby listonoszki na pasku żeby miec wolne ręce więc weszlam i kupiłam, a co
super! czasami musimy tez cos dla siebie zrobic

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Może dlatego nikt u Ciebie nie budził i nie ruszał maluszka bo ten szalał
nikt sie nawet tym nie interesowal zawsze jestem sama w pokoju a pielegniarka przychodzi co jakis czas zobaczyc, czy papier sie nie zawija
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
przed 13 panika dała znać na inny wątek, że rodzi i że boli, więc trzymamy kciuki żeby szybko poszło

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość

No wiem, ja tez uwazam, ze to bzdura co do zarazkow - ale wiekszosc rzeczy wyglada po prostu kiepsko, a pieluchy tetrowe, flanelowe - koszmar
ooo tak, pieluszki niestety trzeba wyprasowac, po praniu wygladaja jak psu wyjete z gardla