2013-03-10, 09:47
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz
A my witamy się zimowo , śnieg, wiatr, masakra!!!
i dziś 36 tydzień - czyli 9 miesiąc
WITAMY TORRESIKA 
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------
Cytat:
Napisane przez megi-megi
Kwiatuszkowy Karolek też od 16:40 wita się z mamusią!
3600g i 59cm!!!!!!!!!!!!!!
|
  klask i: ależ chłopisko wielkie
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16
dziewczyny pani22ka przesyla gratulacje dla klementyny i kwiatuszka a my wszystkie trzymamy kciuki za Torresa bo lezy w inkubatorze i za panike zeby szybko mogla go zobaczyc !!!!!
|

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------
Cytat:
Napisane przez strippi
Hej
My po sesji    
powiem wam, że Michałek bosko współpracował, ale ile to zachodu by zrobić jedno zdjęcie - szok
Np pozycja myśliciela układana była z godzinę, bo Michałek rozbudzał się, bo nie lubi jak mu się ręce dotyka, a tu trzeba było podeprzeć buźkę.
Dziewczyna układająca Michałka - profesjonalistka, patrzyłam na nią jak zaczarowana jak super go usypiała, kołysała, przekładała i układała. Próbowałam sama coś się nauczyć, ale kiepsko mi to idzie hehe 
Było 5 dziewczyn fotografujących, już dostałam pierwsze 4 próbne zdjęcia od jednej z nich (akurat dziewczyny co brała udział w warsztatach) - fotki obłęd, a co będzie jak mi ta koleżanka co prowadziła warsztaty wyśle.
Normalnie nie mogę się doczekać.
Wstawiam wam jedno na zachętę 
|
piękne ale narobiłaś chęci tym zdjęciem
Edytowane przez anika_s
Czas edycji: 2013-03-10 o 09:50
|
|
|