Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-10, 16:45   #541
Śniegowa
Oby do wiosny

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez smoothly Pokaż wiadomość
:

którym kolorem malować?
w ogóle czubki mi się łamią, muszę ich pilnować. cały weekend gołe i wesołe były. i tak, dzisiaj wracam do spania w skarpetkach
Całość jest fajna. Pomaluj druga łapkę tak
Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir Pokaż wiadomość
Wrzucam pazurki po dłuższej przerwie. Chyba odrosły

Nadrobiłam parę stron i rzuciły mi się w oczy pazurki viv - kochana, świetny kształt i ten cukierkowy kolor! Jak jeszcze trochę moje podrosną to spróbuję wypiłować na podobny do Twojego. Zdobienie Śniegowej bardzo wiosenne i urocze Ja bym tak nie potrafiła zmalować. Jak zwykle eleganckie pazurki czarnej kawy i mega długa płytka! Boskie brokatowe kwadraty Złej, chyba najpiękniejszy kształt, jaki widziałam

Co do moich to zastanawiam się nad zmianą kształtu, ale boję się zmaścić.
Ale Cię długo nie było

Ładne mani.
Cytat:
Napisane przez zlakobieta Pokaż wiadomość
Powinnaś bardziej uważać, bo najwyraźniej jesteś wrażliwa na chemię. Wydawało mi się, że niedawno golasy pokazywałaś i były bez zastrzeżen. Szybko się sypnęły. Może powinnaś spróbować tę odżywkę, którą Śniegowa ostatnio chwaliła. Jej córka też ma problem z formaldehydem, a ta jej nie szkodzi. Zdaje mi się, że to Seche Vite jakiś podkład.
Seche Plus to się nazywa i nie ma formaliny
Cytat:
Napisane przez DMkAnia Pokaż wiadomość

Ale wszystko jest w porządku? Prócz żyrandola...
Wszyscy zdrowi

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
a właśnie.. pyknęło mi 10k postów
ŁOO Impreeza!
Instagram
Śniegowa jest offline Zgłoś do moderatora