2013-03-10, 16:45
|
|
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez smoothly
:
którym kolorem malować? 
w ogóle czubki mi się łamią, muszę ich pilnować. cały weekend gołe i wesołe były. i tak, dzisiaj wracam do spania w skarpetkach 
|
Całość jest fajna. Pomaluj druga łapkę tak
Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir
Wrzucam pazurki po dłuższej przerwie. Chyba odrosły
Nadrobiłam parę stron i rzuciły mi się w oczy pazurki viv - kochana, świetny kształt i ten cukierkowy kolor! Jak jeszcze trochę moje podrosną to spróbuję wypiłować na podobny do Twojego. Zdobienie Śniegowej bardzo wiosenne i urocze  Ja bym tak nie potrafiła zmalować. Jak zwykle eleganckie pazurki czarnej kawy i mega długa płytka! Boskie brokatowe kwadraty Złej, chyba najpiękniejszy kształt, jaki widziałam
Co do moich to zastanawiam się nad zmianą kształtu, ale boję się zmaścić.
|
Ale Cię długo nie było 
Ładne mani.
Cytat:
Napisane przez zlakobieta
Powinnaś bardziej uważać, bo najwyraźniej jesteś wrażliwa na chemię. Wydawało mi się, że niedawno golasy pokazywałaś i były bez zastrzeżen. Szybko się sypnęły. Może powinnaś spróbować tę odżywkę, którą Śniegowa ostatnio chwaliła. Jej córka też ma problem z formaldehydem, a ta jej nie szkodzi. Zdaje mi się, że to Seche Vite jakiś podkład.
|
Seche Plus to się nazywa i nie ma formaliny
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
Ale wszystko jest w porządku? Prócz żyrandola...
|
Wszyscy zdrowi 
Cytat:
Napisane przez meeow
a właśnie.. pyknęło mi 10k postów 
|
ŁOO Impreeza!
Instagram
|
|
|