Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-10, 20:43   #596
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Wy tak sie olejowania pilnujecie,ze nawet i ja polece kupic ten olej z pestek winogron,ale to po 14 jak kaska przyjdzie dzisiaj z jedzeniem nawet spoko,gdyby nie to,ze obiad za pozno zjadlam,ale to dlatego ze do 16bylam w szkole,a salatki wczoraj do szkoly nie mialam jak przygotowac przez te nerwy z Tz :/ dzisiaj juz padam na twarz,ew.sciski porobie,bo na nic innego mnie dzisiaj nie stac na jutro planuje - sn: corn flakes,otreby,jogurt ; 2sn- banan,jablko ; obiad - rosol z makaronem razowym;podwieczorek -kisiel ; kolacja -salatka z warzywami (salata,feta,oliwki,pomid ory,ogorek,fasolka szparagowa.jajo)

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

PIPSON- A no widzisz,czasem musza sie zdarzyc takie dziewczyny,ktore mysla ze zjedza lyzke ziemniakow i pomidorka i tym sposobem sie wylaszcza i beda takie zayebiste.powodzenia potem z wypadajacymi wlosami to tak jak ja,tez sie jeszcze zmagam ze swoim cielskiem czlowiek niecierpliwy i chcialby wszystko na juz xD MONIA- WRACAJ NA WATEK I ZROB PORZADEK Z tymi pseudodietami!!! Bo to cyrk jakis jest! zaraz ide nafte nalozyc na wloski,chociaz z tylu mam tak sciete na krociutko ze to bedzie ciezka misja

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora