2013-03-10, 20:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O co chodzi
Cytat:
Napisane przez samotna13
Moim zdaniem powinnaś poczekać az samo sie jakoś rozwinie.. albo napisze, będzie chciał się spotkać i utrzymywać kontakt a potem cos więcej albo oleje sprawę. Najgorsze moim zdaniem co możesz zrobić to wkręcac sama coś sobie i liczyc na cos więcej póki co. 
|
Niby dlaczego mówisz że Autorka coś sobie "wkręca"?
Widać że się chłopakowi podoba, bo sygnały które jej daje są bardzo wyraźne. Ale nie zrozumiałam sytuacji ze współlokatorem. Autorko, umówiłaś się z chłopakiem do kina, a on przyprowadził współlokatora? W takiej sytuacji bym mu jasno zakomunikowała że nie taka była umowa. Być może ten chłopak sam się "wprosił" na Wasze spotkanie, ale szkoda że ten Twój facet nie miał jaj żeby go spławić.
I nie obraź się na mnie Autorko, ale moim zdaniem robisz błąd że oglądasz się za przyjaciółką. Jeśli ona za nimi nie przepada to weź inną koleżankę, albo sama wpadnij do niego na piwo. Widocznie chłopak jest nieśmiały, a Ty mu nic nie ułatwiasz. Odmawiając mu spotkań ze względu na koleżankę, nie dajesz Wam szansy poznania się. No i on też może sobie pomyśleć że nie życzysz sobie kontaktu, skoro zaprasza Cię, a Ty mu ciągle odmawiasz.
Wiadomo że powinien zaprosić Cię na spotkanie sam na sam, ale oznaki zainteresowania wykazuje, i myślę że nic się nie stanie, jak go odrobinę ośmielisz
Edytowane przez Gwiazdeczka223
Czas edycji: 2013-03-10 o 20:53
|
|
|