Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-10, 22:34   #1229
JASTA79
Raczkowanie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Wszystkiego najlepszego dla Gabrysi, samych szczęśliwych dni i przespanych nocek

Nataszka - jednym z objawów odwodnienia jest mniej elastyczna skóra tzn. jak łapiesz fałd skóry na brzuszku i puszczasz to skóra tak powoli dopiero się "prostuje", no nie wiem jak to wytłumaczyć, i jeszcze po oczach widać, ale nie pamiętam co dokładnie się z nimi dzieje. To Ci pomogłam, ale lepiej z małąjechać do lekarza bo jednak dzieci bardzo szybko się odwadniają. Zdrówka

Sara - tort piękny, a Zosia urocza Wam również zdrówka.

Evi - śliczną masz pannicę

P0P - coś długo Was to choróbsko trzyma. Wracajcie szybko do zdrowia.

A my dzisiaj pojechaliśmy w czwórkę do CH, Agatkę sprzedaliśmy do figloraju, tz ganiał za Anią a ja buszowałam po ciuszkach. W H&M w sumie nic ciekawego dla dziewczynek nie było. Oglądałam tą dżinsową koszulę ale mi nie przypadła do gustu. Kupiłam im tylko buciki, sukienkę w panterkę i fajną bluzeczkę na lato (z tymi kuponami wychodzi wszystko naprawdę tanio), a sobie kieckę w Mohito i teraz mam problem, bo nie mam do niej żakietu i butów
JASTA79 jest offline Zgłoś do moderatora