Dot.: Monstrualnie otyła chce wreszcie schudnąć.
Dziękuję wszystkim za dobre rady.Na pewno z części z nich skorzystam.
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------
Do lekarza się nie wybieram ale mam zrobione tak z miesiąc temu różne badania.
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------
Jestem zdrowa,nie odczuwam żadnych dolegliwości bólowych serca ani kręgosłupa więc wydaje mi się ,że mogę zacząć ćwiczyć.
Daruję sobie na razie zakładanie nogi na szyję.Coś bardziej prostego,skłony ,przysiady,różne na leżąco.Aby się powoli rozruszać.
---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------
Mam broszurkę napisaną przez lekarza,pokazane są tam proste ćwiczenia,podana ilość powtórzeń,częstotliwość.Z acznę od tego.
Za kilka dni kupię rowerek rehabilitacyjny.Do tego spacery.
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------
Jeśli chodzi o odżywianie to zaplanowałam menu na cały tydzień i będę się tego trzymać skrupulatnie.
Skorzystałam z innych wątków odchudzających i wybrałam to co teraz mogę zastosować u siebie i jednocześnie nie zniechęci mnie do dalszej walki.Jeśli nie poskutkuje to zmienię na coś bardziej radykalnego.
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------
Nie mam zamiaru głodować tylko jeść pokarmy sycące a jednocześnie bez pustych kalorii.
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------
Menu na dziś:
1. chleb razowy 2 kromki,2jajka gotowane,pomidor
2.grapefruit 1szt.
3.kasza jęczmienna,pulpet z mięsa indyczego,surówka z kapusty kiszonej z cebulą i marchwią
4.serek wiejski ze szczypiorkiem,jabłko
5.Chleb wasa 2kromki,szynka 2 plastry,surówka z kapusty pekińskiej
|