2013-03-11, 10:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
Napisane przez nancykenator
dziewczyny kp skąd wiecie że Wasze Maluszki są najedzone? Czy jak wyleci mu już cycek, nie płacze, nie otwiera buźki tylko sobie spokojnie patrzy to znaczy że się najadł? Dałam mu potem smoczorka, pomemlał sobie i śpi 1,5 h już. Wczoraj spał max 1 h po piersi i teraz się boję, że może np cukier mu spadł i dlatego śpi, jeju jaka ja jestem przewrażliwiona :/
a druga sprawa to kupki, od wczoraj kupki nie było, brzuszek wczoraj twardy był i trochę się prężył, nic nie pomagało. Ile taki Maluch powinien robić kupek? I co ja powinnam jeść, żeby mu trochę ulżyć?
|
Tak. Je, je i jak puści a ja próbuję jeszcze przystawić ona nie bierze tzn. że się najadła. Przynajmniej taką mam nadzieję 
Kupki różnie,może robić po każdym karmieniu a może robić co 2-3 dni. Choć dziewczyny tu też pisały że może być 1 kupa na tydzień.
Co jeść to nie wiem, ja próbowałam jabłka, ale na nią to nie działa, na mnie zresztą też.
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------
Cytat:
Napisane przez sarah67
witaj
czym smarujecie dzidzolki po kapieli??
|
Ja niczym. Lekarz pediatra (b.dobry) powiedział, że absolutnie oliwką, a jak ma suchą skórę to kąpać w emolientach , ewentualnie po posmarować te części suche kremem. Więc smaruję nóżki kremem bambino (bez cynku)
|
|
|