Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-11, 11:36   #632
alexis77
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Hejka
Z rana dostałam @ wiec wkońcu mi się humorki skończą I znalazłam sobie powód do odstawienia słodyczy Zauważyłam że jak jem dużo słodkiego to już 2 tygodnie przed @ mam w sobie pełno wody i piersi mnie bolą a kiedy jestem na 'diecie' to mam tak dopiero kilka dni przed @ . zauważyła któraś coś takiego? jest to wogóle możliwe? czy tylko chce sobie na siłe wbić do głowy odchudzanie

Cindy super że swietnie spędziłaś czas i że poznałaś tak fajnego chłopaka przy którym się dobrze czujesz No i fajnie trafiłaś bo jak kucharz to będzie Ci pyszności gotował I widzisz problem wyjazdu się sam rozwiązał Jak on Cię tak ładnie prosi żebys z nim święta spędziła to chyba się zgodzisz , do tego urodziny koleżanki A powiedz mi jak wrócisz za 3,5 miesiąca do Polski to on zostanie tam?>czy też planuje powrót? A w jakiej to sukience byłaś? przeoczyłam jakieś zdjęcie?

Makaron śliczne masz włoski , jak po tak krótkim czasie olejowania to są w naprawdę dobrym stanie od warkocza Ci się tak falują czy same z siebie? ja bym nie podcinała do szpica ale to twój wybór , tylko się zastanów bo jak szpic Ci się znudzi to później długo zejdzie żeby odrosły na równo
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora