Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak wyczyścić kożuch z psiej śliny?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 14:02   #8
szarri
Wtajemniczenie

Dot.: Jak wyczyścić kożuch z psiej śliny?

Cytat:
Napisane przez lucciola Pokaż wiadomość
No to faktycznie, lepiej omijać. Napisałam to bo sama mam psa, dużego akurat, ale bardzo łagodnego, który uwielbia małe psy i jest w stosunku do nich bardzo delikatny i bardzo ostrożnie się z nimi obchodzi. Właściciele yorków (ale i jamników) często widząc go biorą swoje psy na ręce mimo moich zapewnień, że pies jest łagodny. A jak kiedyś ujadający york gonił mojego uciekającego olbrzyma jego właściciele najpierw nie mogli uwierzyć a potem pokładali się ze śmiechu.
Tak na marginesie napiszę jeszcze, że akurat mojego psa kiedyś dziabnął o wiele mniejszy od niego, więc to i tak nie od wielkości psa zależy tylko od charakteru.
Hm, jeśli psiaczek ma kiepskie doświadczenia, to lepiej nie ryzykować z niektórymi obcymi psami - moja sunia wprawdzie nie jest wielka (seterka) i ma serce na łapce, więc szansa na jakikolwiek atak jest zerowa, ale jest tak nieuważna i niezgrabna, a przy tym na tyle mało skoordynowana, że można się przestraszyć - cztery łaciate kończyny, a każda biegnie w innym kierunku
szarri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując