Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-11, 21:15   #710
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Aniołek ja normalnie jem białe pieczywo przez całe moje odchudzenia, przeważnie 2 kromki na kolację i mimo to udało mi się schudnąć
A co do olejku z pestek winogron to daj znać jak się spisze u Ciebie
Cocktail ja przeważnie mam miękkie włosy, takie delikatne więc zobaczymy jak się u mnie spisze
Patiuszka ja za często używałam tej maski kallos, bo po każdym myciu na minimum 30 minut, a niby raz w tygodniu się powinno, a ogólnie lubię te maski używam już od jakichś 4 lat miałam palcente, 2 razy mleczną, keratynową, a teraz mam z jedwabiem

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Mi tez kokos nie służy, kupiłam zanim dowiedziałam się, że mam wysokoporowate włosy ja na ogól mam miękkie i cienkie, a po nim się puszą, teraz używałam go tylko na skalp, może tak się sprawdzi.
To widzisz mamy inne włosy Mi sie ogólnie puszą, po olejku kokosowym jakoś nie widziałam różnicy wydawało mi sie właśnie, że jest gorzej. A po olejku z pestek winogron są mieciutkie albo to też zasługa odżywki z garniera z avokado. Bo tak to nakładałam plancete. Póki co będę używała tego zestawu i mam nadzieje, że będzie coraz lepiej
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora