2013-03-12, 08:51
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cześć 
U nas wszystko po staremu więc tylko odpiszę 
Cytat:
Napisane przez prince_polo
mandi tz mnie wyprowadzil z rownowagi. Ale juz ostatni raz.
|
Dokop mu i tyle. Może przemoc nie rozwiązuje problemów ale jaka ulga...
Cytat:
Napisane przez pumas
Hej
Wpadam zmordowana lekko.
Mamka ciekawa bylam co tam u Ciebie ale widze ze dobrze, ciesze sie
Aga, mamy to samo, tylko my ostre zap. oskrzeli. Co podajecie? Bo my procz nebulizacji jeszcze antybiotyk doustny.
U nas chyba lepiej, mala juz tak nie swiszczy, robimy 3 nebulizacje na dzien, kazda po ok. 30 min. Troche schodzi. Rano sajgon, bo normalnie do pracy szlam i musialam o 6 wstac obudzic dzidzie zrobic inhalacje a potem po godzinie kolejna. Ogolnie jestem strasznie zmeczona, choroba mnie bierze, mam duze oslabienie. Wazne ze mala sie kuruje, oby to nie bylo zludzenie.
Trzymajcie sie, zagladne moze jutro w nocy, tymczasem znikam bo moje ulubione lekcje mam raniutko....
|
Oby wszystkie lekarstwa pomogły 
Cytat:
Napisane przez nadalka
to ja się nie odzywam, ja ze swoją wagą powinnam popełnić samobójstwo 
|
Nie martw się, ja też 
Cytat:
Napisane przez phdwao
Hej! Poszlam wczoraj spac przed 22, maly mnie zaskoczyl bo przespal 5h ciagiem  wczoraj na noc dostal budyn ktory mu zrobilam moze to go tak uraczylo ze tak pospal haha  jak wyjzdzalam do pracy 6.45 to jeszcze spal 
|

Cytat:
Napisane przez agunia82
Hej
W sumie to nic ciekawego nie mam do napisania więc tylko się witam
aaa no może tyle, że czekam na przesyłkę z c&a 
|
Pokaż co kupiłaś 
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka
Hejka 
Poczytałam, pocytowałam ino dziecię nie daje popisać  Coś jej się odmieniło i od rana chce na rączki. Jednak liczę, że zajmie się sobą i będę mogła się wypindrzyć bo dzisiaj idziemy do pediatry na szczepienie - dzisiaj tylko jedno 
|
Pindrzysz się dla pediatry? 
Cytat:
Napisane przez phdwao
Najlepsze zyczenia dla Leosia!!!
Mandi pytam bo ja mam znow kolo chodziezy rodzine  )
Nic mi sie nie chce, jedynie zakupow, poszalalabym sobie:-/ moze w sobote namowie tz bedIe okazja hu przetestowac nowy fotelik. Ja zamowilam sobie wczoraj zupy sys na czarna godzine- Linka dzieki za info o nich, jadla pomidorowke na razie i jest pycha  musze miec cos takiego w domu a tymczasem na dzis zrobilam tztowi bigos:/ ja nie lubie
|
Umknęło mi, jaki fotelik w końcu kupiłaś?
A na zakupy to... ja jadę dziś i jutro Dziś z dzieckiem ale jutro go sprzedaję teściowej i sobie poszaleję
|
|
|