Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przeładowanie wrogiem ślubnego image'u.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-21, 18:32   #71
frida110
Zakorzenienie

Dot.: Przeładowanie wrogiem ślubnego image'u.

iskralight zgadzam się z Tobą całkowicie. Wybierając suknię ślubną mierzyłam te proste i te falbaniaste i naprawdę nie wszystkie wszystkim pasują. Suknia prosta pasuje dziewczynie, która ma coś w sobie, a suknia jest wtedy tylko "jej" dodatkiem.

Ja do mierzenia sukni wzięłam siostrę i jej koleżankę i już po ich minach było widać jak w danej sukni się prezentuję. (Namierzyłam się ich ponad 30).Mogłam się przekonać w którym fasonie mi lepiej, a w którym gorzej.

W prostych sukniach większość dziewczyn wygląda zwyczajnie - nie ma tego "efektu". SUknie bogate (chodzi mi tutaj o te nie za bardzo przesadzone) wyciągają z dziewczyny urok, sprawiają, że wygląda jak księżniczka (w sumie chyba każda z nas marzyła o tym od dziecka). Ale to wszystko to kwestia gustu i odpowiedniego spojrzenia na swoją własną osobę.

Jest jeszcze kwestia wyboru zdjęć z katalogów znanych salonów. Te proste suknie jakże piękne na zdjeciach, na chudych modelkach, zrobione świetnym aparatem, dobrze naświetlone, przerobione jeszcze w odpowiednim programie fotograficznym, wyglądają przecudnie. A jak się wygląda na żywo? Przykładów wiele na allegro - gdzie dziewczyny wstawiają zdjęcie z salonu i obok swoje własne. I te suknie najczęściej nawet nie są do siebie podobne, wyglądają jak tania podróbka. Tu pierwszy lepszy przykład:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (43,5 KB, 455 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (60,3 KB, 347 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (46,3 KB, 452 załadowań)
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując