2013-03-12, 15:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, lecz my nie śpimy! Dalej o piękne ciałka walczymy! cz.IV
Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir
Dzięki! Najgorzej będzie chyba ze słodyczami i ograniczeniem pieczywa. Czarno to widzę 
|
Słodycze da radę odstawić! Spójrz na mnie i na Agę a pieczywo nie takie straszne :P dwie kromki z rana i człowiek uradowany ja nawet z tego nie korzystam 
Cytat:
Dziękować  Zastanowię się jeszcze, bo nie wiadomo, czy nie będzie się mimo tego marszczyć. Materiał taki dziwny.
|
No tak, jak ma to zepsuć fason to lepiej nie ryzykować 
Cytat:
Mam nadzieję. Pójdę z jedną jedyną przyjaciółką, ale postaram się nie zwracać uwagi na tamte dziewczyny. Poza tym do komersu jeszcze czas, jest dopiero w czerwcu  Do tej pory jeszcze zdążę zmienić sukienkę dziesięć razy!
|
Też bym zmieniała do tego czasu koncepcje ubioru ja potrafię 5 min przed wyjściem zmienić strój 
Cytat:
Możecie mi zagrozić, że jak odejdę to mnie z powrotem już nie przyjmiecie  Jestem matką marnotrawną, haha 
|
Haha, dobra 
Cytat:
Napisane przez majka5908
wczoraj tak dałyście czadu ze spamem, że aż nie mogłam się zalogować żeby wykończyć III część
dziś usłyszałam że mam talie i dupe osy 
|
O, widzę, że nie tylko ja miałam kłopoty z logowaniem wczoraj
No no no super komplement! a z czyich ust? 
Cytat:
heroine86, też mam objawy anemii i miałam iść na badania, ale ciągle nie ma okazji...
|
No dokładnie zawsze pinćććset wymówek i to, że lekarza mam w domu 
Cytat:
Napisane przez magda_lena40
Marsz na badania !
Bo Cię znajdę i siłą zaciągnę ! 
I będę Cię gnębić przepisami na różne jedzonko dobre dla anemików 
|
strach się bać! nie wiem co gorsze, czy te badania czy to gnębienie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|