Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, lecz my nie śpimy! Dalej o piękne ciałka walczymy! cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-12, 15:39   #114
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, lecz my nie śpimy! Dalej o piękne ciałka walczymy! cz.IV

Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir Pokaż wiadomość
Dzięki! Najgorzej będzie chyba ze słodyczami i ograniczeniem pieczywa. Czarno to widzę
Słodycze da radę odstawić! Spójrz na mnie i na Agę a pieczywo nie takie straszne :P dwie kromki z rana i człowiek uradowany ja nawet z tego nie korzystam

Cytat:
Dziękować Zastanowię się jeszcze, bo nie wiadomo, czy nie będzie się mimo tego marszczyć. Materiał taki dziwny.
No tak, jak ma to zepsuć fason to lepiej nie ryzykować

Cytat:
Mam nadzieję. Pójdę z jedną jedyną przyjaciółką, ale postaram się nie zwracać uwagi na tamte dziewczyny. Poza tym do komersu jeszcze czas, jest dopiero w czerwcu Do tej pory jeszcze zdążę zmienić sukienkę dziesięć razy!
Też bym zmieniała do tego czasu koncepcje ubioru ja potrafię 5 min przed wyjściem zmienić strój

Cytat:
Możecie mi zagrozić, że jak odejdę to mnie z powrotem już nie przyjmiecie Jestem matką marnotrawną, haha
Haha, dobra

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
wczoraj tak dałyście czadu ze spamem, że aż nie mogłam się zalogować żeby wykończyć III część

dziś usłyszałam że mam talie i dupe osy
O, widzę, że nie tylko ja miałam kłopoty z logowaniem wczoraj

No no no super komplement! a z czyich ust?

Cytat:
heroine86, też mam objawy anemii i miałam iść na badania, ale ciągle nie ma okazji...
No dokładnie zawsze pinćććset wymówek i to, że lekarza mam w domu

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Marsz na badania !
Bo Cię znajdę i siłą zaciągnę !
I będę Cię gnębić przepisami na różne jedzonko dobre dla anemików
strach się bać! nie wiem co gorsze, czy te badania czy to gnębienie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora