Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-12, 15:09   #3131
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula
Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III

Cytat:
Napisane przez little_redhead Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe powitanie...
Witaj, jako zapalona kucharka juz przegladam Twojego bloga sympatie poczulam bardzo szybko widzac jak lubisz eksperymentowac - przepis na ziemniaczki z platkami chilli np
Bede zagladac.

ja dzis w domu - zdycham na dwie rzeczy - migrena dalej - bol brzucha wywolany wrzodami. Sypie sie, jak slowo daje ;/
A dzis jeszcze wizyta u gina bo stare dolegliwosci wrocily

Bura - mialam Ci odpisac na to co napisalas, ale bylo to juz pare dni temu, dziewczyny mnie urzedzily piszac CI duzo ciekawych rad. To co ja chcialam dodac od siebie to szukanie pracy w zawodzie. Podaj mi prosze (moze byc na priv) to dokladnie z czego masz specjalizacje, a postaram Ci sie znalezc pare ciekawych pomyslow - w Lodzi i nie tylko.

Aper - dobrze, ze zauwazasz pozytyw w calej sytuacji. Strata zawsze boli, ale ulge mam nadzieje stanowi dla Ciebie druga strona medalu. Zycze Ci sil do walki z przeciwnosciami losu i emocjami.

Cindy - Tobie tez juz pare razy sie zbieralam by odpisac, ale chyba jedyne co moge dodac w tej chwili to 'trzymaj sie i walcz dzielnie'...bo nic wiecej konstruktywnego mi nie przychodzi. Widze, ze jestes osoba o niebanalnych zainteresowaniach, duzej wiedzy z roznych dziedzin, jak i osobowosc Twoja jest przyjemna, mila, interesujaca. Mysle, ze z takim pakietem duzo osiagniesz ;*

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość

Chciałabym być zadowolona z tego kim jestem i co robię. Czy tak się stanie kiedykolwiek?...
tylko gdy nauczymy sie nie byc krytyczne i wymagajace wobec siebie. Nie mam pojecia jak to zrobic. Widze wszystkie moje wady (wady, czyli roznice miedzy wyimaginawana JA i rzeczywista JA) i nie umiem ich sobie darowac tak jakbym mogla zmienic ksztal uszu czy grubosc kosci, czy inne niezmienne parametry mojej osoby. Glupie

Patri - ja mam tylko krotkie pytanie - jak sie ma Twoje postanowienie noworoczne ?

Edytowane przez Nebula
Czas edycji: 2013-03-12 o 15:11
Nebula jest offline Zgłoś do moderatora