2013-03-12, 20:48
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
Napisane przez wanilllka82
witam 
u nas chorowania ciąg dalszy ale jest jakby lepiej  katar i kaszel nadal jest jak mu do jutra nie przejdzie to idziemy do pediatry
|
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Hej, Fabi ma zapalenie gardła, dostaliśmy antybiotyk...
|
Zdrówka dla dzieciaczków 
Cytat:
Napisane przez karolka110
ja swojej tez nie bardzo pozwalam stawać, ale wiadomo jak sama stanie to cóż począć
a tutaj pierwsze chwile w nowym łóżeczku:
jakość kiepska, bo foty z komórki, no i obiekt bardzo ruchomy 
|
No cudo 
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka
Hej 
Wróciłyśmy od pediatry - wszystko ok, została zaszczepiona. Mała waży nieco ponad 9 kg, pocieszające jest to, że już nie będzie tak szybko przybierać bo zaczęła się więcej ruszać  Doktorka była lekko w szoku jak jej powiedziałam, że mała raczkuje, samodzielnie siada i siedzi, a do tego wstaje i próbuje robić kroczki.
Pytała o rozszerzanie diety, czy podajemy zupki, papki, kaszki itp. Na wszystko przytaknęłam  Nie musi wiedzieć, że u nas BLW.
Tak a propos to właśnie dałam małej owoce więc liczę na chwilę spokoju
|
No pięknie Brawo za wagę i za umiejętności, które faktycznie robią wrażenie 
Cytat:
Napisane przez Malwina_a
Hej!
Ja mam jeszcze 5 min zanim mała się obudzi
Dużo zdrówka dla chorujących dzieciaczków
Zabieram się za zamówienie książeczek na allegro i tak myślę, czy ta księga dźwięków nada się też dla 18 miesięcznego chłopczyka?Bo tak myślę co mu kupić na święta, a tak by było za jedną przesyłką 
|
Chyba lepiej wybrać coś innego, bo to już spory kawaler Mi dziś przyszły książeczki (jeszcze na jedną czekam) i właśnie chciałam zamówić kolejne :P
Cytat:
Napisane przez modnisia86
Była w pepco kupiłam kilka rzeczy rozmiaru 92. Bo ostatnio takowy kompletuje. Mam nadzieje ze mala jesienia zacznie nosic.
Apropo mojej teorii o pepkowych ubraniach trzecie i czwrte zdjęcie mówią za siebie.
na ostatnim zdjęciu allegrowe zakupy
|
Super zakupy 
Cytat:
Napisane przez agunia82
|
Fajne 
Cytat:
Napisane przez agunia82
Przyszedł szczeniaczek uczniaczek  Lu jeszcze sama średnio się chce nim bawić, ale jak stała przy mnie a szczeniaczek grał to zaczęła się śmiać i uginać nóżki i kiwać główką jakby tańczyła do piosenki 
|
Musiało to wyglądać bardzo pociesznie 
Cytat:
Napisane przez karmeelek
Witajcie  Często Was podczytuję (bynajmniej się staram) więc mniej więcej jestem na bieżąco ale brak czasu na pisanie bo gdy się za nie zabieram mała stwierdza że chce do mamy 
Byliśmy dziś na szczepieniu - chwila płaczu i po strachu. Mała waży 7940g w pieluszce. Ząbków dalej nie widać.
Zdróweczka dla wszystkich chorych dzieciaczków!
Buziaki!
|
Ładna waga
|
|
|