Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-12, 20:38   #4865
Jovisse
Zakorzenienie

Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
a ja Wam powiem, że jak ma się do zrzucenia 15 kilo, to potem też zostaje 5-6 do zrzucenia, człowiek sobie myśli: "o ja, tyle już osiągnęłam, a nie wyglądam tak źle, tyle wytrwałam, czas na przerwę". więc tak naprawdę łatwiej jest zrzucić mniej niż więcej
No tak, ale przynajmniej już coś osiągniesz, a w przypadku jak zaczynasz od celu 5 kg to nawet możesz nic nie zrzucić z takim zapałem

Cytat:
ja się mierzę dokładnie za tydzień, w związku z czym zwiększam tempo - ćwiczę codziennie do wtorku nie oddaję się pokusom!!!! koniec z ciasteczkiem do kawy
we wtorek o tej porze będę jeszcze bardziej zmotywowana, niezależnie od efektów
ale kciukajcie, bo w sobotę idę na imieniny do teściowej robię dla niej szkatułkę z decoupage'u - jestem kochaną synową
Ale masz powera, musisz gubić tyle kalorii, że aż och Też bym tak chciała Niby ćwiczę, ale tylko około 30 min dziennie, a Ty wymiatasz... Eeeekstra Będę się musiała jakoś jednocześnie jarać porodem By i Twoim mierzeniem

Cytat:
no to oby tak było

a właśnie miałam pytać obeznane w chodakowskiej koleżanki co myślicie, żeby w skalpelu do ćwiczeń na ręce (np. tych w półprzysiadzie czy z wykopem nogi itp.) dodać hantle? nie przesadzę chyba, nie?

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

wiem, że jestem nudna z moimi tekstami w jednym temacie, ale zmieni mi się po zaręczynach, spoko znaczy temat mi się zmieni
w każdym razie musze jeszcze spytać co myślicie o shredzie z jillian? to 3 filmiki po 25 minut, bardzo intensywne, dlatego tylko 25 minut. Program jest na 30 dni. każdy film powinno się robić przez 10 dni i potem zaczynać kolejny. Dla mnie to dziwne, że nie ma przerwy ani dnia na rehabilitację mięśni, zwłaszcza że ćwiczenia dają w kość, są i pompki, i hantle, i cardio... podoba mi się jednak to, że dokładnie pokazuje, jak ćwiczyć, no i krzyczy
Ja myślę, że dorzucenie hantelków to fajna sprawa, zwłaszcza do tych ćwiczeń, bo po pewnym czasie stają się nijakie trochę
Coś tam czytałam o tym shredzie... Podobno daje nawet efekty, ale 2 etap jest beznadziejny i monotonny i ciężko go przejść (właśnie dlatego). Ale może warto spróbować

I jesteś mega synową Ja swojej pomagam tylko w kuchni

Cytat:
na allegro

wreszcie wiarygodny znak!

patrzcie, co robię na święta w tym roku
http://www.mojewypieki.com/przepis/m...czna-czekolada
edit: tylko z niesolonymi orzeszkami
A ja myślę, że te solone orzeszki złamałyby trochę słodycz i byłyby ok Tak jak solone krakersy do różnorakich 3bitów, śmietanowców i innych takich :P

I w ogóle dziewczyny muszę się Wam pochwalić, iż...
Mój TŻ, choć nieświadomie, nazwał mnie dziś swoją "przyszłą żoną". I to zupełnie przypadkiem i nie zastanawiając się nad tym, co mnie tym bardziej cieszy.
Jaram się jak głupia i w ogóle jestem głupia i dziwna (wiem, wiem ), ale i tak mi z tym fajnie i po prostu musiałam się z tym z Wami podzielić.
Od razu mi lepiej