Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-13, 10:19   #27
kuba222
Rozeznanie

Dot.: Perfumy, żele, balsamy, za nie Yves Rocher uwielbiamy! cz. 8

Ja również się witam

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku i od razu oznajmiam, że przetestowałam wczoraj Płyn Micelarny do demakijażu!!!

Jest świetny, genialny, zakochałam się w nim...
Nie mam pojęcia skąd opinie, że nie zmywa makijażu??? No skąd...?!
Zmywa!!!!!!!!!! I to nawet bardzo dobrze, zmywa tusz (wczoraj był ponadczasowy 2000 calorie), kredki, linery, - nie rozmazuje tuszu, nie trzeba trzeć oka, a tylko delikatnie przesuwać płatek. Jest na pewno troszkę lepszy od mojego płynu Ziaji...
Pięknie pachnie, nie lepi się...
I dodatkowo niesamowicie zmywa puder, róż, podkład, skóra jest czyściutka, aż wzięłam później tonik i przetarłam twarz, żeby zobaczyć czy coś jeszcze zostało? Nic!!!!!!!!!!!!

Bardzo się cieszę, że YR dał ten produkt za free, bo pewnie po opiniach na KWC nigdy bym go nie kupiła, aż żal...

Rano tez przetarłam sobie nim twarz i wszystko jest ok
Dzięki za opinię micela. Kombinuję z oferty z apaszką, tam ci on jest. Będzie więc mój. 2000 calorie teraz używam. Róż, jeszcze dziś złożę z nim zamówienie telefonicznie z wysyłkowej, tam jest dostępna średnia morela i myślę o promiennym w gratisie, skoro taki cudny, a ja po nim będę też cudna

~ Calvin & Hobbes
kuba222 jest offline Zgłoś do moderatora