2013-03-13, 11:34
|
|
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: Co ja pacze!!! paprykejszyn - rewelejszyn! Gotowe na wszystko otwierają część I
Cytat:
Napisane przez Mustique
doczekasz się! ja tAKA BYŁAM ŻE PRZEZ 17 LAT NIE JADŁAM NIC CO MA WSPÓLNEGO Z MIĘsEM / SZYNKI, PARÓWKI, KOTLET... (sorry za caps lock  ) a tak kiedyś wstałam po nocy i stwierdziłam że będę jeść mięso! odwidziało mi sie w jedną noc.. i od tej pory dzień bez mięsa jest dniem straconym.. kiedys był czas że nawet po dwa mięsne obiady jadałam; bo miałam taki niedosyt po byciu wegetarianinem
ps. stronę Yves przejrzałam, moze sobie cos zamówię.. a jak tam z dostawą; jak on płatna; bo nie mogę znaleźć!
|
ja wybieram Pocztę Polską - tam jest tylko opcja za pobraniem
Jak wybierzesz Siódemkę kuriera to wtedy możesz wybrać e-przelew, ale na Siódemkę dziewczyny narzekały...
Cytat:
Napisane przez Martka72
..no i koniec, juz mnie nie ma, już myślę co tu wciagnąc pysznego po pracy 
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------
..ale wiecie co Dziołchy ja wczoraj odwaliłam, zrobiłam sobie na pysk maseczkę...mmm...inspirow aną tradycją indyjską tzn na bazie kurkumy  ...łyżeczk a kurkumy, łyzeczka cynamonu i 2 łyżeczki miodu, niby cudo, pysk miał lśnić jak nie wiem, no w sumie jest ok ale jak zmyłam to cudo wyglądąłam jak w późnym stadium żółtaczki, rettyy..pół godziny szorowałam pysk i nadal gdzieniegdzie jestem żółta  macie jakieś fajne przepisy na domowe mazidła na pysk albo kłaki? 
|
nawet nie musiałąm czytać do końca żeby wiedzieć, ze byłaś żółta, kurkuma farbuje jak wściekła 
ja nie lubię takich domowych, wolę z tubki
|
|