Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-13, 19:44   #689
XminorXlosX
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Wpadłam własnie na szalony pomysł zdawania jeszcze biologii na podstawie i spróbowac dostać sie na dietetykę na sggw...
Nie wiem czy to jest mądry pomysł czy totalna bzdura która ktoś ma mi z głowy wybić...
Pisz pisz nawet jakby Ci się jednak odwidziało, albo nie miałabyś czasu się uczyć, to podstawa z biologii jest całkiem przyjemna i sporo można wywnioskować

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
No to węszę dalej moooniek gdzie autograf Pluskota?

No dyć. 10 składników to norma

Dobra, jest papież ciekawe czy czarny
Ja mam Ja mam!

No i kurde pół na pół, co teraz z końcem świata ?

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
do godziny 8.46 byl w mojej kielbasie (zbior zadan z matmy), od tej godziny ma go Dianka
Przechowywałam w PP jest cały i zdrowy, ma się dobrze
Kiełbasy mi brakuje chyba będę musiała jeszcze coś kupić do matury

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
omg to nie wiem ile Ty go nakładasz na buzię, strasznie szybko Ci się kończy... ja maluję się codziennie, nawet w weekendy jak siedzę w domu, a czasami potrafię się malować dwa razy (wracam z pracy, biorę prysznic, zmywam całkiem makijaż, nakładam jakąś maseczkę itp. później robię makijaż drugi raz tego samego dnia, bo przykładowo idę na imprezę) i nigdy nie miałam go krócej niż 4-5 miesięcy

I jedno i drugie
praca mnie wciągnęła, mam coraz więcej nowych obowiązków, ale jest fajnie poza tym z TŻtem ostatnio każdą wolną chwilę spędzaliśmy razem, bo jutro wyjeżdża do Uk na 3 miesiące

Miałam Wam pisać dzisiaj wieczorem swoje gorzkie włosowe żale, ale mi się nie chce Zastanawiałam się nawet nad założeniem bloga "narzekania włosomaniaczki" i pisaniu o pielęgnacji z przymrużeniem oka i biorąc pod uwagę najbardziej wkurzające mnie rzeczy.

w skrócie napiszę - na moje włosy ostatnio nie działa NIC. Są brzydkie, bez życia, bez blasku, wypadają, końcówki się rozdwajają, skóra na głowie się przetłuszcza, ogólnie totalna masakra Nie daję sobie z nimi rady, ostatnio używam więc odżywek z silikonami na maks minutę i wtedy włosy wyglądają jako tako. Wszelkie próby stosowania takiej pielęgnacji jak dotychczas czyli oleje, maseczki, pierdółeczki - wszystko powoduje efekt NIC

Nie mam już zdrowia dla swoich włosów, serio...
Zakładaj Czytanie blogów dziewczyn z forum jest fajniejsze niż czytanie blogów dziewczyn, z którymi nie mam żadnego kontaktu

http://pl.wikipedia.org/wiki/Francis...papie%C5%BC%29 wiki już ma szybcy

Edytowane przez XminorXlosX
Czas edycji: 2013-03-13 o 19:45
XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora