Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-14, 11:27   #2762
red_scorpio
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII

Dzięki za miłe slowa pod adresem Maćka. Tak, jest duży ale to po rodzicach
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Słodki blondasek

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Linka, żeby plamki małej to nie było nic groźnego Moja miała jakieś takie dwie na ciele. Same zeszły, nawet nie wiem kiedy.

Modnisia super, że na usg wszystko super

KarolinaPW Twój mały to się namęczy, szkoda mi go.
Współczuję boju o chrzestnych. Czasami jest to ciężka sprawa do pogodzenia. Ale dobrze, że wyszło jak wyszło.

Irmusia, Wanilka jakie z Was szczuplutkie kobietki.
Prince Ty też. Tylko kochana uważaj, żeby nie zleciało Ci przypadkiem za dużo tych kilogramów. W Twoim wypadku pewnie stres bardzo dużo robi

Dep pokaźny stosik książek przywiozłaś. Zosieńka wygląda uroczo. Śliczna z niej dziewczynka

Pumcia super, że u małej już dużo lepiej

Nel_a co robiłaś z włosami? Znaczy jaką fryzurkę Bo, że skróciłaś to napisałaś

Wvictoria ekstra sukienka

Nicki wyrzuć wagę, nie będziesz się stresować

RedScorpio

Fajnie, że u Was wszystko w porządku. Twój synuś to taki sporawy, kawał chłopa z niego

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
powiedz to mojemu dziecku

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

a nie myślałas o jamkims aerobiku? ja juz wyhaczam na wodociagowej
Poszlabym się poruszac.....
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Prince super moja tylko tata i dada
U nas też jest dada i tata
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Polozylam sie po 2 (nihil novi ), ale mała dała mi pospac do 9:20. Tak, to mogłoby być zawsze!!!
Ja chcę tak w weekend
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
zdarzy mi sie powidziec takie słowo, ale nie czesto , no ale zeby tak male dziecko podłapalo? czy to bardziej zbieg okolicznosci??
i mowi to wtedy jak sie zlosci np jak raczkuje i nie moze przejsc bo jakas przeszkoda, albo jak sie slizga albo jak nie moze naciągnac sobie pozytywki no i w takich roznych sytuacjach albo poprostu jak jest oburzona i bardzo rozgadana
Dobre
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
hej

My właśnie po wizycie u neurologa - kontrolnie. Wszystko jest w jak najlepszym porządku Pani doktor była pod wrażeniem tego, jak Lu się ładnie rozwija i już kolejne kontrole niepotrzebne
A z zaleceń profilaktycznych - Lu ma jeszcze dość silny odruch chwytny w stopie więc mamy jej nie zakładać butów z twardą podeszwą, bo one przeszkadzają w pozbywaniu się go (o czym wiedziałam) i mamy jej nie prowadzać pod paszki ani za rączki (to też wiedziałam), niech sobie dziecko samo drepta tak, jak potrafi

Przy okazji pobraliśmy Lu krew bo mieliśmy morfologię zrobić, była bardzo dzielna, w ogóle jej nie obeszło, że jej coś tam przy ręce majstrują tylko rozglądała się ciekawie po gabinecie, aż pielęgniarki w szoku były
:brawo:

red_scorpio jest offline Zgłoś do moderatora