2013-03-14, 13:47
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zuzana Light
Cytat:
Napisane przez Trixxi
zwow 28, biorąc pod uwagę zwowy jakie do tej pory robiłam(czyli prawie wszystkie) to ten uważam za najtrudniejszy jeśli chodzi o te 10 minutowe. Nie robiłam zasadami Zuzki bo robię wolniej niż ona więc zrobiłam 4 rundy nie na czas i dla urozmaicenia ostatnie ćwiczenie z nogami na krześle  Ale jak z rana mi było zimno tak po 1 rundzie już musiałam otworzyć okno 
|
ile robiłaś powtórzeń na ćwiczenie? to może dzis zrobię trening Trixxi tylko pozwól, że zmienię pike jumps (nie lubię , np na dive bombers..
...wczoraj juz coś mnie brało...noc nieprzespana, wymęczona katar, gardło, głowa ciężka...mam nadzieje, że wieczorem złapię siłę i wenę na trening
Cytat:
Napisane przez charlizeee
Dzisiaj ZCUT # 8 czas 13:47 Zuzka miała 15:00 hehe no i Abs workout czas 5:31 a Zuzka ponad 8 moęśnie aż mnie paliły 
Tak sobie oglądałam i ZWOW # 60 bardzo fajny tylko bosu nie mam kurde :-(
|
acha, czyli w filmikach ZCUT na płytach Zuzka ćwiczy real time? jest rozpiska wszystkich Zcutów, jej trening i dodatkowo jej 'przesłania' dot. ćwiczeń i diety?
no to też zazdroszczę
Mara- potwierdzam 6. Wygląda na prosty, no i jest nieskomplikowany, ale..męczy dobrze
konspiracja- tutaj trzeba sie zastanowić czy w ogóle przekraczanie kąta 90 st nie szkodzi na kolana..no bo np takie głębokie squaty? z obciażeniem?
|
|
|