Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zuzana Light
Wątek: Zuzana Light
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-14, 13:47   #1663
sarayy
Raczkowanie

Dot.: Zuzana Light

Cytat:
Napisane przez Trixxi Pokaż wiadomość
zwow 28, biorąc pod uwagę zwowy jakie do tej pory robiłam(czyli prawie wszystkie) to ten uważam za najtrudniejszy jeśli chodzi o te 10 minutowe. Nie robiłam zasadami Zuzki bo robię wolniej niż ona więc zrobiłam 4 rundy nie na czas i dla urozmaicenia ostatnie ćwiczenie z nogami na krześle Ale jak z rana mi było zimno tak po 1 rundzie już musiałam otworzyć okno
ile robiłaś powtórzeń na ćwiczenie? to może dzis zrobię trening Trixxi tylko pozwól, że zmienię pike jumps (nie lubię, np na dive bombers..

...wczoraj juz coś mnie brało...noc nieprzespana, wymęczona katar, gardło, głowa ciężka...mam nadzieje, że wieczorem złapię siłę i wenę na trening

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Dzisiaj ZCUT # 8 czas 13:47 Zuzka miała 15:00 hehe no i Abs workout czas 5:31 a Zuzka ponad 8 moęśnie aż mnie paliły
Tak sobie oglądałam i ZWOW # 60 bardzo fajny tylko bosu nie mam kurde :-(
acha, czyli w filmikach ZCUT na płytach Zuzka ćwiczy real time? jest rozpiska wszystkich Zcutów, jej trening i dodatkowo jej 'przesłania' dot. ćwiczeń i diety?
no to też zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Mara, ja Ci polecę 6, z tego co ostatnio pamiętam

Warto było czekać na nr 1 lubię tak dostać w kość. Bombersy już na początku rozgrzewają, super.
A co do formy widzę ze jest lepiej nawet po pistolsach - to drugi zwowo z nimi i wczoraj spokojnie do połowy schodzilam.

Jednak pomecze jeszce temat pistolsow - czy one mogą na kolana zaszkodzic? Czy lepiej do połowy tylko schodzić?
Mara- potwierdzam 6. Wygląda na prosty, no i jest nieskomplikowany, ale..męczy dobrze
konspiracja- tutaj trzeba sie zastanowić czy w ogóle przekraczanie kąta 90 st nie szkodzi na kolana..no bo np takie głębokie squaty? z obciażeniem?
sarayy jest offline Zgłoś do moderatora