Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-14, 17:43   #2794
katja_22
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Za sprawą naszej DEP zamówiłam książeczki dla małej wczoraj, różnimisie, księgę dzwięków, bardzo głodną gąsienice i jeszcze obrazki dla maluchów. Dzisiaj przyszły i moje dziecko jest zachwycone. Najbardziej podobają się jej różnimisie i księga dzwięków. Tą książkę o misiach to ogląda w prawo i lewo i gada do niej ciągle

Posadziłam ją dzisiaj rano w łóżeczku, dałam zabawki i cisza, skradam się do pokoju żeby mnie nie widziała a ona stoi na kolankach, trzyma się szczebelków zagląda do lustra się śmieje zadowolona W weekend łóżeczko idzie na niższy poziom, teraz ma na środkowym.

Idę nadrabiać puki mała śpi.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Ale przystojniak z niegohehe z wagą to by do mojej pasował
Moja nie je słoiczków, ostatnio otworzyłam hippa co dostałam w paczce "dynia z ziemniakiem i indykiem" czyli to co ona najbardziej lubi tylko robione przezemnie. Więc otwieram ten słoik i mnie tak podniosło z smrodu że wyrzuciłam ten słoik i już więcej napewno nie kupię.
Mojemu przypadła do gustu ta gąsienica - przyglądał się, przyglądał aż w końcu sam zgłodniał i musieliśmy przerwać czytanie :P "Księgi dźwięków" nie zdążyliśmy jeszcze "przerobić" A co do "Różnimisie" to chyba muszę uzupełnić biblioteczkę skoro tak ją zachwalacie

dla Agatki

Ja daję słoikowe w awaryjnych sytuacjach, jak na prawdę mały daje popalić i ledwo się wyrabiam albo jak jedziemy na cały dzień do teściów to zabieram, bo to łatwiej i wygodniej niż grzebać im po szafkach i tłuc się garnkami i właśnie ostatnio przy słoiczku mieliśmy bunt jedzeniowy A faktycznie mało apetyczne te obiadki ze słoika, mnie ten zapach i smak odpycha, więc się dziecku nie dziwię

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
noo tak optymistycznie sie zrobila i jeszcze zadzowniła tesciowa z genialnym newsem do tego: że wpadli na pomysl ze zabiora nas z J na zakupy i kupia muw szytsko co potzrzebujenie wiedza co czynią mam czas na przemyslenia, bo pojedziemy po swiętach

a i zamówiłam ksiazki depowskie nacisniej mmnie, lokomotywa, róznimisię i księga dźwięków
Oj chciałabym, żeby ktoś wyskoczył z takim pomysłem
Fajną masz teściową

Na "Naciśnij mnie" też się czaję hehe

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
przyszło czesc zakupow R. pamietacie ta bluze ciepla z uszkami? taka si wydawała jasna a jest cos stylu jasnego brązu (Dep by sie podobała) ale mi sie podoba jak by kosztowała 50 zł to jak bym ja na zywo widziala to bym tyle dala a ja wylicytowałam za 19 zł ale dostałam humora
Super!

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Robi ale bardzo powoli, ciągnie się w ogonie wątkowych dzieciaczków

Na ostatniej wizycie usłyszłam, że pan doktor ma nadzieję, że w końcu "ruszy" z kopyta

Ten słoiczek to ulubione danie mojego

POKAzuję się na dole

Sukienka pasek dałam inny i ciemne rajty, buty będą nie te, na razie nie mam bo te co przyszły nie nadają się do niczego. Muszę jakieś kupić. Marynarkę założę czarną, albo skórzaną kurtkę zależnie od pogody. Majty obciskające mam na tym zdjęciu
Oj jak ruszy to go nie dogonisz Większość dzieciaczków na wątku jest starszych no i poza tym nie ma co się sugerować, bo każde jest inne i się nie ścigamy

Masz świetną figurkę! A sukienka też wygląda super
katja_22 jest offline Zgłoś do moderatora