2013-03-14, 19:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
dziewczyny jaki rozmiar czapki kupujecie teraz dzieciom? bo chce malej kupic i nie wiem jaki
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------
Cytat:
Napisane przez karolka110
\m:
Mamcia, Victoria, Prince, Depoison- czyli mamy karmiące MM i nie tylko  ile dzieciaczki zjadają Wam Dziennie samego MM??i ile dodatkowo mleka w innej postaci??jakiej??
bo moja normalnie zjadal 400ml, teraz daję jej na śpiocha, to dziś zje w sumie nieco ponad 600, ale kaszy nie chce, jogurt zdaje się były przyczyną zatwardzenia, toleruje tylko obiadki....i owocki i ryż na mleku...wariacja....
|
moja ostatnio prawie wcale w dzien nie chce. Musze sie bardzo nawygłupiac by zjadła a itak zje nie zawsze calosc. Chetnie je w nocy. 200ml(juz zrobionego) rano tyle samo robie ale niezawsze calosc zje potem to w ogole nie hcce i albo zje popoludniu tak ze 120 albo niezje wcale i dopiero wieczorem200. Kaszy nie chce ostatnio tez. Biore sie na sposob daje czasem biskopty rozmoczone w mm. To zjada. ale tego mm to tam jest z 40 ml. Tyle ze zaczela jesc obiady. I je sporo. I duzo deserku. I zawsze jaies ciastko czy cos.
|
|