Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-14, 21:19   #2186
Katee27
Zadomowienie

Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
Katee jak miedniczka Kubusia i jak po wizycie u nefrologa?

Poli kupilam dwie paczki puzzli ale huk wie czy są toksyczne czy nie
Kubuś ma kamice nerkowe:moczanową i szczawianową.Mam go często przepajać wodą,by nie zrobiły mu się kamienie i sama też mam określoną diete,produkty zakazane,ograniczone i dozwolone.I popijam wodę Jan na pół godz.przed posiłkiem 3x dziennie.Nie mogę brać żadnych witamin,szczególnie wit.c i ograniczyć cukier!
Staram się myśleć pozytywnie,ale czasem przytłaczają mnie ciemne myśli

a gdzie kupiłaś te puzzle?

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Katee bardzo chętnie, ale już jutro, strzelę fotkę z rana i wrzucę. Dzisiaj przyszło mi wypełnienie do pościeli i prześcieradła i mój małżonek nie mógł się doczekać i wszystko ubrał, a łóżko stoi w dużym pokoju bo w małym musimy wynieść kołyskę i przenieść biurko, a wcześniej je skrócić
Byłyśmy dzisiaj u koleżanki, Maja wszamała 3 chrupki kukurydziane.
Dziewczyny czy zabieracie swoje dzieci do marketów? :P Przyznam się, że Maja była ze mną tylko raz, w zeszłą niedziele. Jutro rano chciałam skoczyć na zakupy, ale jakoś tak nie jestem pewna czy to dobry pomysł.
Nie ma sprawyi jak smakowała Majce nowość?
Ja chodzę z Kubą czasem do tesco,lidla jak jestem na spacerzeodkrywam go tylko z kocyka i ciut rozsuwam kombinezon

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
To ostatnie pytanie, myślicie, że to dobry pomysł, że sobie Maję w foteliku wsadzę do wózka sklepowego? Ze stelażem jest więcej zamoty bo mój fotelik montuje się za pomocą adapterów i samej będzie mi ciężko.
jak najbardziej,też tak czasem robimy,dużo ludzi tak robi

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2013-03-14 o 21:22
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora