2013-03-15, 06:03
|
|
Zakorzenienie
|
Witam się porannie mała spala do 6takze wyspana jestem. W nocy się budziła dwa razy ale na 5minut cos się jej śniło, bo dałam cyca, dwa razy ciumkla i spala dalej.
Cytat:
Napisane przez Dearlie
A ja nie wiem gdzie mi ten dzień dzisiaj uciekł.
Spóźnione sto lat dla Jasia i Duśki!!!
 Przyszła dzisiaj kurteczka, jest śliczna! W sam raz na wiosenne, cieplejsze dni. Dziękuję Ci Słońce! 
. 
|
To sie cieszę, bo dałam się czy nie za mała będzie
Cytat:
Napisane przez Nisia4
Katee bardzo chętnie, ale już jutro, strzelę fotkę z rana i wrzucę. Dzisiaj przyszło mi wypełnienie do pościeli i prześcieradła i mój małżonek nie mógł się doczekać i wszystko ubrał, a łóżko stoi w dużym pokoju bo w małym musimy wynieść kołyskę i przenieść biurko, a wcześniej je skrócić 
Byłyśmy dzisiaj u koleżanki, Maja wszamała 3 chrupki kukurydziane.
Dziewczyny czy zabieracie swoje dzieci do marketów? :P Przyznam się, że Maja była ze mną tylko raz, w zeszłą niedziele. Jutro rano chciałam skoczyć na zakupy, ale jakoś tak nie jestem pewna czy to dobry pomysł.
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------
Maja uwielbia Pulcino Pio http://www.youtube.com/watch?v=juqyzgnbspY przestaje przy tym płakać, gada i tańczy :P
|
Pulcino włączylam Jagodzie przed chwilą i jaką zahipnotyzowana tylu
A co do marketów to my chodzimy, jak mamy sam fotelik, bez stelaza,ze sobą to na wózek stawiamy (w tesco) ale nie do środka gdzie zakupy tylko na górę tzn tam gdzie sir dzieci większe sadza, w to rozsuwane. Uniwersalny rozstaw ma.
Cytat:
Napisane przez Baobabek
nie, nie od wczoraj  mleko jej nie pasi od kilku tyg., ale wypijała mniej lub wiecej, a od wczoraj zero  natomiast picie typu woda, herbata/soki nigdy ich nie pijała, ledwo cos łykła przypadkiem od czasu do czasu....boje sie własnie o odwodnienie  nie wiem co robic 
|
Kurcze to strzykawka moze spróbuj a próbowałas jej do raczek dawać, by sama się napila np. w krzesełku, lezaczku. Bo mi Jagoda tylko w krzesełku pije, na rękach ni cholery, tylko cyca.
Jagódka
|
|
|