Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 08:06   #4820
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość

U nas w miarę ok-Zosia chwilowo zdrowa, już 3 dni była w przedszkolu-wow! Ja tez już doszłam do siebie, od wtorku w pracy.

U nas nigdy nie było zwyczaju robienia prezentów na zajączka, więc nie-Zosia nic nie dostanie z tej okazji, nie licząc ramoneski, którą Jej ostatnio kupiłam w H&M

Poza tym lekki marazm i wyczekiwanie wiosny
Suuper, że doszliście do siebie
Na szkoleniu byłas?

U nas też nie. Tylko słodycze ale bez chowania i szukania

Dal chłopców też fajne widziałam w HM

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Jolu, nie mamy, ale kolo domu jest troche zieleni, wiec bedzie gdzie schowac.
Zrobie takie polaczenie tradycji slasko-angielskie. U mnie w domu robilo sie gniazdko dla zajaczka, ktory mial przyniesc slodycze wlasnie do niego w Wielkanoc. A tutaj jest egg hunt, czyli szukanie jajek. Dzieci maja takie metalowe wiaderka, biegaja i szukaja . Zrobie to i to
Prezentow innych niz slodycze na Wielkanoc nie dostawalam.

Przypomnialo mi sie, ze musze kupic farbki do jajek i cos do naklejania, bedziemy z Antosiem robic kroszonki

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

W ogole to wszystkie te Swieta nabieraja innego wymiaru z dzieckiem
Musze pomyslec nad sniadaniem wielkanocnym, nie pamietam, czy czasami nie pracuje w nocy przed Wielkanoca...

Też będziemy coś malować i ozdabiać, tylko pogoda niech mnie nastroi bo w śniegu to zero natchnienia

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Cześć

Wykończy mnie ta zima , zapowiadali wiosnę, a tu ciągle pada śnieg, temperatura na minusie, wieje jak cholera No mówię Wam, mam dość
Jest okropnie!!!
Myślałam, ze śnieżek spadnie, poleży 3 dni i stopnieje, bo mrozu i warunków nie będzie miał. A tu....Mega mróz, wieje. Coś okropnego

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Dziękuje, powiadasz hm zaraz lukne.

Wąsik zrobić?
Pastą cukrową

Głowa jak bolała tak boli, nic nie przechodzi. Podejrzewam, ze 3 dni mnie tak pomęczy. Pogoda nie pomaga....