2013-03-15, 08:06
|
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Cytat:
Napisane przez angy

U nas w miarę ok-Zosia chwilowo zdrowa, już 3 dni była w przedszkolu-wow!   Ja tez już doszłam do siebie, od wtorku w pracy.
U nas nigdy nie było zwyczaju robienia prezentów na zajączka, więc nie-Zosia nic nie dostanie z tej okazji, nie licząc ramoneski, którą Jej ostatnio kupiłam w H&M
Poza tym lekki marazm i wyczekiwanie wiosny 
|
Suuper, że doszliście do siebie 
Na szkoleniu byłas?
U nas też nie. Tylko słodycze ale bez chowania i szukania 
Dal chłopców też fajne widziałam w HM 
Cytat:
Napisane przez Miramej
|

Cytat:
Napisane przez mariolasl
Jolu, nie mamy, ale kolo domu jest troche zieleni, wiec bedzie gdzie schowac.
Zrobie takie polaczenie tradycji slasko-angielskie. U mnie w domu robilo sie gniazdko dla zajaczka, ktory mial przyniesc slodycze wlasnie do niego w Wielkanoc. A tutaj jest egg hunt, czyli szukanie jajek. Dzieci maja takie metalowe wiaderka, biegaja i szukaja  . Zrobie to i to 
Prezentow innych niz slodycze na Wielkanoc nie dostawalam.
Przypomnialo mi sie, ze musze kupic farbki do jajek i cos do naklejania, bedziemy z Antosiem robic kroszonki 
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------
W ogole to wszystkie te Swieta nabieraja innego wymiaru z dzieckiem 
Musze pomyslec nad sniadaniem wielkanocnym, nie pamietam, czy czasami nie pracuje w nocy przed Wielkanoca...
|
Też będziemy coś malować i ozdabiać, tylko pogoda niech mnie nastroi bo w śniegu to zero natchnienia 
Cytat:
Napisane przez Miramej
Cześć
Wykończy mnie ta zima  , zapowiadali wiosnę, a tu ciągle pada śnieg, temperatura na minusie, wieje jak cholera  No mówię Wam, mam dość 
|
Jest okropnie!!!
Myślałam, ze śnieżek spadnie, poleży 3 dni i stopnieje, bo mrozu i warunków nie będzie miał. A tu....Mega mróz, wieje. Coś okropnego 
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------
Cytat:
Napisane przez czarnula4321
Dziękuje  , powiadasz hm zaraz lukne  .
Wąsik zrobić?
|
Pastą cukrową 

Głowa jak bolała tak boli, nic nie przechodzi. Podejrzewam, ze 3 dni mnie tak pomęczy. Pogoda nie pomaga....
|
|
|