Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-15, 08:06   #2213
ula2689
Wtajemniczenie

Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Normalnie szlak mnie zaraz trafi od 3dni Jagoda nie chce nic jejsc do poludnia pociumka chwilę cyca i sie odrywa, to samo z butla wczoraj i przedwczoraj myślałam, ze to przez kupę ale co dzis kupa poszła, a ta bie chce jejsc nawet kaszke jej zrobiłam to nie. No ale musi coś zjeść to ja ta kaszka wymeczylam i raczyla zjejsc koło 100ml kurde nie wiem o co kaman. I straszna zadyme robi do poludnia, wczoraj przeszła sama siebie. Nawet spacer nie pomógł, dopiero po 2h drzemce wrócił jej humor. Zaczynam się martwić, że powrócił wstręt do mleka i 210mm poszło do wylania, bo nim jej dałam kaszke to zagescilam jej mleko kleikiem, bo myślałam, że zje. A to ja już całkiem rozwscieczylo dobrze, że tej kaszki zjadła troche, bo chce iść do lumpka o 9i ja z mama zostawic, a ta z nienakarmiona nie zostaniea teraz siedzi w krzeselku zadżumiona i sie wytrzeć nie pozwala:
Oliwia ma tak od tygodnia,nie je nic do południa, wogóle mało je w dzien nadrabia w nocy
Ale wiem już czemu,tak się zagapiliśmy że Hubertowi idą 2 zęby że nie zauważyliśmy że u Oliwi się dolny przebija
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora