2013-03-15, 08:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Cytat:
Napisane przez BYou
dzień dobry
U mnie -19 
No i jak ten biały szit ma zniknąć 
|
Nie... u mnie "tylko" -6.
A ja chcę +16 
Cytat:
Napisane przez Gwizdak
 Mi się też ten Papież podoba - taki się wydaje sympatyczny. Ale czemu piszesz Wasz?On nie Twój też?  No i dziecko go powitało serdecznie, a dzieci się na ludziach znają
Myślałam,że posiedzę w spokoju, ale właśnie słyszę dobiegające z pokoju Mrówki radosne "ej, ej, ej, mama, choooooodź". Idę więc....
|
1. już się odważyłam mówić, że nie jestem katoliczką, więc nie odwaliłam coming-out przed mamą nawet
2. Ty naucz mrówkę, że "ej" to się nie mówi do rodzicielki! "Szanowna pani matko" - o, tak powinna zacząć wypowiedź! I nie "chodź", tylko "czy mogłaby mamusia przyjść?"
Cytat:
Napisane przez Gwizdak
Ha! Właśnie dostaliśmy potwierdzenie ze sklepu, że zamówienie na naszą dwudzieciową przyczepkę rowerową jest przyjęte  Ściągamy ją z USA wyobraźcie sobie, bo się okazało, że na kupieniu jej w USA, zapłaceniu za jej transport, opłaceniu VATu i cła nadal wychodzi prawie 800 zł taniej niż kupić w sklepie w Pl.... Pamiętam, że jak kupowaliśmy 1-osobową też rozważaliśmy ściąganie z USA, ale wtedy to się średnio skalkulowało. A przy dwuosobowej - szok
 moje dziecko liczy......
|
no to różnica niezła! Ale cyrk na kółkach w takim razie, te marże sklepowe to jest jakiś kosmos poza tym jeśli oszczędzacie 800 zł, to wolę nie myśleć, ile to cacko kosztuje
liczy? jutro będzie mnożyć, mówię Ci, GENIUSZ! 
Cytat:
Napisane przez justyna_dt
No właśnie zaczynam mieć obawy, czy jakiś urlop nie spowoduje 167-stronicowej luki w moim życiorysie 
|
a planujesz jakiś? no łopowiadaj, dziewcę, hej!
Dobry
|
|
|