2013-03-15, 08:14
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
Napisane przez sagapao
Joanna no tak pomyśl sobie że ma się osłabiony organizm od diety ćwiczeń i też można stracić ciąże to jest moje zdanie... dlatego ja planuje schudnąć i po wakacjach sie starać  i oczywiście dietować z głową dalej bez słodyczy czy fastfudów... Już się nie mogę doczekać mam kredyt jeszcze rok  500zł daje większe możliwości na staranie o 2dzidzie 
|
Bozeeeeeee co za herezje wy piszecie! Jaki organizm osłabiony od diety? a o ona na głodówce jest czy na zdrowym odzywianiu? Przeciez, gdy ciaza nie jest zagrozona, ruch jest wskazany! Co do odzywiania w diecie, to siostra K. zaniosła swoja diete do gin i on jej powiedzial, ze przez 4 miesiace ma tak jesc, bo nie moze przytyc, bo straci dziecko. Dlatego dziwie sie, ze piszecie jej takie bzdury... Wlasnie w ciazy tymbardziej powinna jesc 5 wartosciowych posilkow, a nie objadac sie po pas.
Ja na mojej liscie marzen mam Luwr w Paryzu, Rzym, Chorwacje, Karnawał w Rio , Japonie. We Włoszech juz byłam, podobało mi sie strasznie kultura, jedzenie, srodowisko... moglabym tam mieszkac...
Ja juz po sniadanku, zaraz biore sie za sprzatanie "na niedziele", wybitnie mi sie dzis nie chce
PS. Ewka usunela skalpela i killera ze swojego konta na yt
|
|
|