2013-03-15, 10:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: izotek
Cytat:
Napisane przez Alicjaa_23
Wczoraj byłam u dermatologa, która stwierdziła, że Izotek jest w moim przypadku konieczny. Trądzik jest grudkowo-krostkowy, "chodzę" z nim już od roku i raczej nic innego sobie z nim nie poradzi, bo brałam już antybiotyk i różne maści. Wczoraj więc zaczęłam kurację Izotekiem, która trwać ma rok. Liczę na wyczekiwane efekty tymbardziej, że moja dermatolog powiedziała, że trzeba trochę pocierpieć przez ten czas, ale skuteczność leku wynosi 100% !  następna wizyta za dwa miesiące, a wraz z nią kolejna recepta na Izotek. To chyba będzie wybawienie z tego wszystkiego  Pozdrawiam wszystkie Wizażanki i życzę zadowalających efektów, a przede wszystkim cierpliwości ! 
|
Skuteczność nie wynosi 100% To po pierwsze a po drugie jaką masz dawkę że aż rok ma trwać Im krótsza kuracja z największą możliwą dawką tym skuteczniejsza. Rozłożona w czasie na tak długo z jakąś tam niewielką dawką na pewno na trwałe ci nie pomoże....
|