2013-03-15, 11:29
|
|
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2
A wogle to z opisu przypomina mojego Bolca 
Też jest straszny zbój, rano zawsze dostaje jakiejś głupawki i biega jak wściekly po mieszkaniu z myszą w pysku. Zrzuca wszystko co jest mniejsze od niego z szafek i patrzy co my na to 
A ostatnio uświadomił sobie, że jak ktoś rzuci mu myszę, to trzeba ją wziąść w pysk, szybko przynieść i oddać, to znowu mu sie rzuci. Potrafi tak aportować w nieskończoność 
|
u mnie kotha kradnie co popadnie , a koth wszystko zrzuca na podłogę
Cytat:
Napisane przez rachell111
zasnąć się boję - sny parszywe mam, śniły mi się wszy oraz że urodziłam dziecko które zapomniałąm że takei małe trza karmić, nie umiałam go trzymać, i chyba umarło bo sobie o nim zapomniałąm - aa aaaa i nei mielismy wózka i jak nas psytali o imię to ześmy zapomnieli  brrrrrrr fuuuuuu
wszy to miejmy nadzieję, że na fali gnid  a o dziecku faktycznie rozmawialiśmy no ale żeby taki hardkor
i błagam jesli ktoś ma zamiar mi powiedzieć że to złowróżbny sen to neich nei mówi pliiis, ja niby nie wierzę, ale wolę nie słyszeć pewnych rzeczy 
|
wszy czyli robactwo to kasa , a dzieckiem się nie przejmuj , mnie tez się snia dzieci w róznych postaciach i formach i nic . Dziś mi się śniła segregacja śmieci 
A fogle to zaczęłam segregować , bo mi pojemnik postawili pod domem i jak na razie wychodzi , że 3/4 śmieci to opakowania i temu podobne nadające się do recykligu więc to rzeczywiście ma sens
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P. 
|
|
|