2013-03-15, 23:47
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Napisane przez Amorcio
Kiciu, moze lepiej przelozyc urodziny o tydzien? co to za przyjemnosc po takim zabiegu gosci goscic. A co to za wirus tak na zeby zadzialal?
No i najwazniejsze, super, ze tak szybki zrobisz z tym porzadek

|
Właściwie nie wiem co to takiego, ale dentysta mój poprzedni mi coś o tym mówił, że od tej jednej ósemki zęby mi się bardziej psują, przez nią mam właśnie 7kę do usunięcia. Wcześniej wyleciało mi to z głowy, bo jakoś byłam tak zafascynowana tą operacją cycuchów. Tydzień później są święta, więc nic z tego. Wszyscy do Polski zjeżdżają, my tu w Belgii zostajemy. No cóż, ja tam nie potrzebuję alkoholu żeby się dobrze bawić, tylko nie wiem czy w ogóle będę w stanie coś zdziałać Nie będzie dużo osób, bo miejsca w chacie za mało to też szumu dużego nie będzie, hehe, chociaż ja sama z koleżanką potrafimy dać popalić bardziej niż znaczna grupka ludzi
Uciekam do spania, bo mąż mnie goni Może on mnie jakoś pocieszy, bo mi jeszcze do końca mdłości po środowej wizycie nie przeszły a teraz to już w ogóle. Oh ja już wolałabym iść piersiątka robić niż to.
Dobranoc
|
|
|