Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-16, 12:43   #4378
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
cześć słoneczko..ano lepiej lepiej....dalej robię remont we własnej głowiea także pochwalę się że i remontuje własne ciałozmieniłam styl ćwiczeń,dodałam siłownię z trenerem osobistym,zmieniłam dietę i niewiarygodne jak to co jemy ma wpływ na nasze samopoczucie...niby wiedziałam a nie stosowałam jak trzeba...prze to wszystko mam od rana codziennie POWERA a nie rozkręcam się 2-3 godz jak staruszkatakże POLECAM!!!:ju pi:

AMORCIO widzę że już termin wstępny jest

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

a właśnie że ..jestem

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

ja też o WAS myślę!!!szczerze....codzi ennie...
kochana
dziękuję za kompementy
jest jeszcze sporo do zrobienie, ale ćwiczę (krotka przerwa, bo kolanko mi siadło), lecz już wracam do świata aktywnych ... sport jednak uzależnia
z nadmiarem skóry pewnie już się nie pożegnam, ale... na pewno ciałko będzie jędrniejsze

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora