Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nienawidzę gdy ktoś przy mnie obgryza paznkocie!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-18, 21:12   #18
voice_of_silence
Zakorzenienie

Dot.: Nienawidzę gdy ktoś przy mnie obgryza paznkocie!!!

Cytat:
Napisane przez mell002 Pokaż wiadomość
Moja siorbała herbatą, paskudnie to brzmiało, ale rano łazienkę zajmowała przez godzinę - prostowanie włosów, kremy, smoky eyes o 8 rano na uczelnię.
Cytat:
Napisane przez Magically Pokaż wiadomość
Niesamowite jak wielu ludzi ma takie dziwne zachowania
Właśnie z tymi paznokciami, to też moja współlokatorka z łóżka obok i wszystko byłoby spoko, gdyby ona reagowała na moje prośby i próbowała się do nich jakoś ustosunkować. Jedna zaleta jest taka, że nie obgryza często.
Tak sobie myślę, że wielu sytuacji można być nieświadomym. Jestem pewna, że pojedyncze siorbnięcia zdarzają się każdemu. Ja na przykład uwielbiam gorącą herbatę, lubię sobie ją siorbać, ale w towarzystwie się powstrzymuję . Albo jak jestem bardzo głodna, wracam ze szkoły i się rzucam na talerz niczym kumple Janosika, ale gdy jem w miejscu publicznym, czy ktoś mi towarzyszy, to zwracam na to dużą uwagę i... niemal zawsze kończę jeść ostatnia bo staram się małymi porcjami, dokładnie przeżuwać itd.

Ale nie wierzę, że ktoś jest nieświadomy tego, że przeżuwa pokarm mieląc go i rozdziawiając usta, i że nie wie jakie to może mieć skutki

Moze się niektorym wydaje, że obgryzanie paznokci jest bezszelestne... Cokolwiek. Ale gdyby mi ktoś zwrocił uwagę to raz, że zapadłabym się pod ziemię a dwa, że punktem honoru byłoby dla mnie, zeby świadkowie zapomnieli o tym czym prędzej a to się równa redukcji takich zachowań.

Edytowane przez voice_of_silence
Czas edycji: 2013-03-18 o 21:15
voice_of_silence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując