Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-18, 22:25   #1801
Maartikrk
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez bopp Pokaż wiadomość
chyba się z czymś takim nie spotkałam... raczej żele, akryle hybrydy... Niestety na naturalnych paznokciach nie trzyma się tak długo zdobienie.. no i co paznokcie to trwałość mani... Dawniej praktycznie na drugi dzień miałam odpryski- aktualnie mogę tydzień nosić mani i widać tylko że lakier się ściera xD no i się nudzi

Może kiedyś:P spoko jak coś to masz zniżkę ;]
tak mi się wydaje, że dziewczyny decydują się na żele w 2 przypadkach : 1 - jak nie mogą zapuścić swoich 2- podobają im się przeróżne zdobienia których same zrobić nie potrafią więc decydują się na żelową wersję ;-) Ja tak miałam przynajmniej... Zawsze możesz zdobić naturalne ew. zrobić jakiś dodatkowy kurs stylizacji - nie wiem

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
dokładnie tak tu link jak to wygląda http://www.makeuptalk.com/t/121031/c...day-collection

jakby był to ja bym od razu prosiła, bo wiadome im później tym mniejsza szansa

a no fajnie, tylko ponoć troszkę cierpliwości trzeba do tego

Jest chyba taka opcja
Ok jak tylko będę i zestawik również będzię to Ci kupię ;-)

Póki co folii nie zamówię bo muszę generalny porządek zrobić w pazurkowych akcesoriach i powywalać to co stare i to czego nie da się już użyć ;-) Jak to ogarnę to może, może...

Zasypałoooo Kraków ! Co prawda mam jutro tylko 15 min spotkania z Promotorką ale nawet nie wiem czy jest sens wyjeżdżać jeśli to wszystko się utrzyma...albo będzie gorzej

Edytowane przez Maartikrk
Czas edycji: 2013-03-18 o 22:27
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora