Wątek
:
Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
2013-03-19, 10:11
#
986
CARLA_23
Wtajemniczenie
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
Napisane przez
lolita25
A i zapomniałam Wam napisać ze od wczoraj zajadam się kwasem foliowym
Zmobilizował mnie to tego roczny urlop macierzyński i ogromna chęc posiadania bobasa
Chyba przestaje się bać,byłabym szczęsliwa jakbym okresu nie dostała już teraz ale coś czuje że dostane bo przecież żadko się udaje zaraz na początku starań...będziemy próbować ciągle i ciągle
A starania zaowocują spadkiem wagi...
Jeszcze nikomu nie powiedziałam o staraniach narazie wiecie tylko wy
No to trzymam kciuki
Swoją drogą ten dłuższy urlop macierzyński to jest pewniak? Coś wczoraj o uszy mi się obiło że dopiero głosowanie czy coś... Mnie roczny urlop nie przekonuje
Jak zawsze jest to tylko kropla w morzu potrzeb. Nie wspominając już o odbieraniu becikowego i wyższym vacie na artykuły dziecięce...To nie jest kraj do rodzenia dzieci
A żeby tak smutno nie kończyć to przytoczę żart( niestety do bólu prawdziwy):
Jaka jest najlepsza metoda antykoncepcji w Polsce?
KREDYT HIPOTECZNY
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------
Gratuluję spadków tych dużych i tych mniejszych
No i witam nowe dziewczyny
Asiu
U nas te wieczory podobnie wyglądają ( żeby nie powiedzieć że identycznie
) Powrót z pracy, obiad, ogarnięcie z grubsza bałaganu, potem kubek herbaty i serial ( bo faktycznie w tygodniu na film nie ma czasu
) i potem ja na Wizaż zazwyczaj a B albo jakieś oferty dla klientów przygotowuje albo jakąś grę włącza...
I tak praktycznie dzień w dzień...
Jak ostatnio zaproponowałam wieczór z książką to B mnie wyśmiał
Miałam nie realny plan w sumie bo chciałam po przeczytaniu książki nawiązać błyskotliwą rozmowę na jej temat i tak spędzać wieczory
Ostatnio zresztą bardziej niż kiedyś przeszkadza mi że nie mamy wspólnych tematów
Nasze rozmowy sprowadzają się do omawiania dnia w pracy i listy zakupów
(9tc)
"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
Edytowane przez CARLA_23
Czas edycji: 2013-03-19 o
10:20
CARLA_23
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do CARLA_23
Znajdź więcej postów CARLA_23