2013-03-19, 09:52
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Cytat:
Napisane przez Kretka666
Dajesz jedną całą, dużą łyżkę masła? Jeśli tak, to owsianka ma dużo kalorii, bo moja mała łyżeczka napełniona z czubem daje 20 g masła, więc jeśli dajesz dużą, to jest więcej. 20 g masła to ok. 100-150 kcal. Płatki, mleko i jabłko to mało kalorii jest.
Jak do południa jesz 800 kcal to ok, w drugiej połowie dnia drugie 800 i masz 1600 kcal - nie za mało, nie za dużo  Także tym się nie przejmuj. Ja czasem jem na 2 śniadanie tylko jogurt czy coś takiego małego i wychodzi ok. 200 kcal, a czasem jem więcej, więcej owoców i wychodzi 400 kcal. To jest niezbyt ważne. A jak już to lepiej, że pierwsza połowa dnia jest mocno kaloryczna, bo w końcu zużywasz energię do wieczora.
|
niby racja daje normalna łyzke 1 aż zwarze a mozna i tak 2 dziennie
ja już kombinuje w czym jest bład...
ale racja dopoludnia jem duzo ale w drugiej połowie dnia wiekszość to warzywa troche mięsa czasem owoc i kolacja zazwyczaj ryba 
Cytat:
Napisane przez kala2505
Bardzo podobne, bardzo...  Choć TURBO ciuteńke lżejsze jednak 
Ale killer dla mnie lepszy bo szybciej się kończy (tak się wydaje, bo trwają podobnie...  )
Ja też nie Kretka  , ale ja jem podobnie do Ciebie kochana cały czas, dwa śniadania mam obfite bardzo... 
Po za tym,powiedz mi czy Ty codziennie dajesz to masło ?
Bo raczej powinnaś je ograniczyć...
Wody ile wczoraj wypiłaś w ogóle ?
U mnie jest to samo...
I kill you

|
WTF? dziennie można 2łyzki ponoć nie?
Bo ja odkąd mam masełko to daje 1 łyzke do owsianki zawsze
Wczoraj wypiłam duzo bo ciagle siusiuałam
wypiłam 3 herbatki (zielone i czerwone) 2 szklanki wody Kawa i pół kubka wina wytrawnego (było pycha dawniej bym nie wypiła a dzieki SB to mi sie juz wszytko wydaje słodkie )
Cytat:
Napisane przez Kretka666
Czemu powinna masło ograniczyć? 
|
No właśnie właśnie
Kala nie dołuj mnie ze trzeba
|
|