2013-03-19, 10:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Karola20
A ja od prawie 2 tygodni -.-
Nawet odżywką nie malowałam :/ I skróciłam na zero bo się połamały i porozdwajały i skórki mi się zadzierają jak wściekłe. A kremuję :/
Muszę chyba dziś sobie jakieś głębsze spa urządzić :p
|
Spa to fajny pomysł, moje nawilżałam wczoraj i skórki zrobiłam itp 
Cytat:
Napisane przez Karola20

Dziękuję. Już Wam dawno mówiłam, że tak będzie. W sumie to chyba nawet się trochę cieszę, bo żyć mi się odechciewało pomału -.-
Tylko teraz coś znaleźć  Znaczy wstępną propozycję mam... Ale nic jeszcze nie napiszę, żeby nie zapeszyć 
|
oooo masz... to mam nadzieję, ze wszystko ułoży się tak, żeby tobie było dobrze 
(tak tak... te dwuznaczności )
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3984990 8]
Aaa... jak to zrobić...? Chciałabym ale nie wiem czy umiem kolory połączyć... i nie wiem czy znajdę aż tyle lakierów coby dobrze grały ze sobą... Bo tak to mam różne, ale ten z shimmerem, tamten neonowy, inny jeszcze jakiśtam - i nie wiem czy by to pasowało?[/QUOTE]
wiesz co, ja czasem dawałam taką drobną mgiełkę na wszystkie żeby właśnie ujednolicić im wykończenie. Jak miałam kremy i shimmerkowe np. Trochę to pomogło. Robiłam kiedyś tak ombre zielone i o ile na skitlesy mam dość kolorów to kremowych 5 zieleni nie znalazłam 
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3985013 0]
Też się ostatnio na babsko wkurzyłam[/QUOTE]aj ludzie to na prawdę potrafią czasem... za karę widocznie pracują!! W bibliotece mam takie właśnie... czasem to ma ochotę palnąć. że "jak jej ta praca nie odpowiada to ja chętnie się z nią zamienię"...
|
|
|